TITS, kledingwinkel vol girlpower in Amsterdam-West

tits-store-amsterdam-voorkant-instagramblogger

TITS;  This is the shit. De te leuke kledingwinkel vol girlpower in Amsterdam-West. Ik was er al zo vaak in alle haast voorbij gefietst, dat ik ze voor het gemak, maar op Instagram was gaan volgen. Toen ik daar vervolgens de laatste paar weken alleen maar toffe kledingstukken voorbij zag komen, werd het tijd voor een bezoek aan deze leuke winkel.

tits-store-amsterdam-spiegel-instagramblogger

Duurzame kledingwinkel in Amsterdam-West

TITS, de naam behoeft wel een beetje uitleg. De dame achter de toonbank vertelt vol enthousiasme dat ze destijds aan het brainstormen geweest waren over een toffe naam. Iets met “de shit” of “this is it”. Gefascineerd door de afbeelding op een T-shirt (logo) van 2 borsten, leverde uiteindelijk “This Is The Shit = TITS” op. Redelijk briljante naam als je het mij vraagt, want het trekt de aandacht. Bij TITS kan je terecht voor duurzame merken met een dikke knipoog.

Duurzaam winkelen op de Wallen? De leukste groene winkels in de Amsterdamse binnenstad

tits-store-amsterdam-planten-instagramblogger

Basics en edgy items

Hangt de winkel vol met borsten? Alles behalve. De winkel hangt vol met eigentijdse en edgy fashion items. Kledingstukken met een flinke knipoog en een grote dosis fun. Dit alles afgewisseld met een paar zeer betaalbare fijne basics.

tits-store-amsterdam-fashion-instagramblogger

Glazen, planten en beauty

In de categorie cadeaus kan je hier terecht voor de populaire “hobstar” glazen van Libbey. Mooie glazen fotolijstjes om gedroogde bloemen in te bewaren en grappige beauty producten.

tits-store-amsterdam-cadeaus-instagramblogger

Erg enthousiast werd ik van de nagellak van NAILMATIC, ik kende ze al van de afwasbare nagellak voor de kleintjes (o.a. te koop bij Big en Belg), maar ze maken dus ook nagellak zonder schadelijke stoffen voor volwassenen. Misschien kennen jullie het merk wel van de nagellak automaten in Parijs. Een soort trekmuur maar dan nagellak ipv snacks.

tits-concept store

Lekker over de top, zijn de accessoires van Skinny Dip London. De Iphonehoesjes met de eenhoorns en vloeibaar glitter, of die met de raket inclusief lichtjes, staan hoog op mijn persoonlijk wishlist (<- hint).

TITS-kledingwinkel-cadeaus

Shop local in Amsterdam

De komende tijd doen we allemaal weer massaal inkopen voor iedereen die ons dierbaar is. Alle kleine ondernemers in de buurt waar ik woon zijn mij dierbaar. De grootste en meest belangrijke reden dat ik mijn inkopen daar doe. SHOP LOCAL!! En daarnaast, ik moet de eerste webshop die zo’n gevarieerd aanbod heeft nog tegenkomen. Ik bespaar verzendkosten en had daarbij ook nog eens een onwijs leuk gesprek met de dame in de winkel.

TITS kan je vinden aan de De Clerqstraat in Amsterdam West.

Nog meer winkelen in Amsterdam-West:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.