We Are Labels | Amsterdam

we-are-labels-amsterdam-instagramblogger-voorkant

Het prachtige We Are Labels is eigenlijk als winkel al te groot voor wat ik winkelen bij de lokale ondernemer wil noemen. Echter de winkel aan de Raadhuisstraat vind ik zo mooi, dat hij hoe dan ook een bezoek waard is. Een andere reden waarom deze toch echt in mijn favorieten staat, is dat ik hier ook voor de man kan shoppen. Er zijn wel meer winkels waar dat kan, maar in dit geval is het zijn en mijn smaak in 1 winkel.

we-are-labels-amsterdam-instagramblogger-trap

Bij binnenkomst stuit je meteen op deze prachtige trap die als het ware naar “fashionheaven” leidt. De winkel is groot en ruim opgezet en dat geeft rust om op je gemak rond te kijken. Naast fashion verkopen ze ook wat algemene items voorin je huis of voor als je net een cadeautje nodig hebt. En alles past qua sfeer en stijl allemaal perfect bij elkaar.

we-are-labels-amsterdam-instagramblogger-kast

Sinds kort verkopen ze ook de lijn L:A Bruket een prachtige verzorgingslijn die ik al kende vanuit Zweden. Dit merk presenteert alles klassiek in prachtige bruin glazen flesjes.

we-are-labels-amsterdam-instagramblogger-cosmetica

We Are Labels verkoopt veel Scandinavische merken zoals Cheap Monday, Just Female, mbyM, Numph en Modstrom.

we-are-labels-amsterdam-instagramblogger-kast

We Are Labels | Raadhuisstraat 46-50 | Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Iep schreef:

    Wauw, wat prachtig zeg!
    Liefs Iep

Comments are closed.