De Beren gingen renoveren en zijn leuker dan ooit weer open in hartje Rotterdam!

comment 0
de-beren-rotterdam-burgers

Op een zonnige dinsdagmiddag mochten de man en ik “winen & dinen” in de gloednieuwe geopendende en gerenoveerde “De Beren”, gevestigd in het theater district van Rotterdam. De Beren heeft in Rotterdam een bekende status als restaurant keren, en zo ging ik met een open mind naar binnen tesamen met een nostalgische partner in crime.

Gerenoveerd

Het compleet gerenoveerde interieur heeft een Applebee’s vibe (een populaire American bar en grill), een open kitchen en vriendelijk personeel staat klaar om je te verwelkomen. De klassieke houten details en de gekke knuffelbeer zijn er nog steeds, maar wonen nu in een vernieuwde omgeving.

de-beren-rotterdam-burgers

Ribs, schnitzels en saté

de-beren-rotterdam-burgers

De Beren staan bekend om hun enorme porties spare-ribs, schnitzels en saté, deze klassiekers blijven op het menu, maar zijn aangepast met mooie lokale Rotterdamse biertjes en kaas. De Beren is de perfecte after-work drankje. De Rotterdam centrum locatie alleen al biedt plaats aan 200 terrasplekken en vormt daarmee ook nog eens de perfecte meeting place alvorens je naar de film gaat of voor een avond bijkletsen met familie en vrienden.

de-beren-rotterdam-burgers

Burger filled bang.

Met meer dan 30 restaurants door heel Nederland, is dit Rotterdams instituut terug met een door hamburgers gevulde bang, een fris en nieuwe menu, nog beter personeel en een stralend nieuw interieur. Deze zorgen er allen tesamen voor dat welk beeld je dan ook van De Beren had, volledig opgeschud zal worden. Een warm welkom bij de familie Beer.

de-beren-rotterdam-burgers

de-beren-rotterdam-burgers

Beren Centrum | Karel Doormanstraat 300 | Rotterdam

Geef een reactie