Op deze plekken in Nederland kan je het best in quarantaine zitten

comment 0
in-quarantaine

En dan is het hoge woord eruit, we worden verzocht om met zijn allen thuis te blijven om te zorgen dat het coronavirus geleidelijk verspreid. Dat doen we met liefde, maar avonturiers als we zijn, slaan we meteen aan het dromen. Is Amsterdam wel een goede plek om thuis te moeten zitten? Welke plekken in Nederland zijn ideaal om in quarantaine te zitten? De boshuisjes, de plekken waar je maar moeilijk kan komen en de locaties waar je ver van de samenleving af kunt zijn. Ik verzamelde er een aantal voor jullie!

Buitengoed De Gaard

Ook tijdens deze periode zijn ze gewoon geopend. Voorzien van alle faciliteiten, geen gedeelde faciliteiten. Iedere accommodatie heeft genoeg ruimte en er is een supermarkt op loopafstand.

Lees de review die wij over ons verblijf bij Buitengoed De Gaard schreven!

Bed & Breakfast Sonnevallei

Ook Sonnevallei blijft open. Ze hebben gepaste maatregelen getroffen om met corona om te gaan. Zo is er maar 1 kamer beschikbaar op dit moment. Zo heb je als gasten alle ruimte en hoeft er geen contact met anderen te zijn. Het ontbijt zetten ze gewoon door de deur in de ochtend.

Lees de review die wij over ons verblijf bij Sonnevallei schreven.

Getawaydeluxe

Momenteel hebben ze te kampen met veel afzeggingen uit het buitenland, de ultieme kans om een overnachting te boeken in deze te gekke “woonboot” voor 4 personen volledig remote en voorzien van goede wifi!

Hebben jullie nog meer tips? Laat het mij weten!

Wat te denken van deze fijne huisjes:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie