Lekker slapen in boutique hotel Pillows in Brussel

comment 0
boutique-hotel-brussel-pillows
Deze blog is door Adrienne & Eliane samen geschreven.

Slapen in een hotel, ik (Eliane) heb er een haat/liefde verhouding mee. Maar het wordt al snel liefde als het hotel aanvoelt als een huiskamer en ieder hoekje smaakvol ingericht is. Zo ook bij boutique hotel Pillows in Brussel. Het Pillows Brussel is net als haar zusjes in Amsterdam en Zwolle erg Instagram proof.

boutique-hotel-brussel-pillows

Boutique Hotel Pillows in Brussel

Wij van instagrambloggers zijn een beetje verliefd op de hotels van Pillows. Zo bracht Eliane al tijd door in het Anna van de Vondel in Amsterdam, mocht Adrienne in hetzelfde hotel op een bedje van chocola liggen én mocht Adrienne ook nog eens een nachtje blijven slapen in Zwolle. Begrijpelijk dat wij hét uitgekozen team waren om de nieuwste vestiging in Brussel te mogen testen. Op city trip met zijn 2 wat een feest.

boutique-hotel-brussel-pillows

Mijn toilettas is handgemaakt @bygitte. 

De mooiste travel essentials van Hollandse bodem.

Lobby zonder receptie

Dat huiselijke gevoel begint al direct bij binnenkomst. We mochten neer ploffen in de heerlijke banken bij de open haard. De receptioniste kwam met notepad bij ons aanschuiven voor de incheck. Terwijl je geniet van een drankje, wordt de incheck comfortabel gedaan en kan je op je gemak naar je kamer.

boutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillows

De leukste plekken om te eten in Brussel.

Mooie hotelkamers met warme sfeer

Wat kan je nou schrijven over een hotel als je niet meerdere kamers hebt kunnen bekijken? Dus na een kort gesprekje met 1 van de medewerkers in het hotel, konden we naast de standaard kamer waarin we verbleven ook één van de iets luxere kamers bekijken. Kijkt u even mee, hoe wij het bloggerleven vakkundig in beeld brengen. Springen op de bedden, uitgebreid badderen met je kleren aan en stijlvol naar buiten kijken in je badjas.

PS: En dat uitzicht is best de moeite waard toch?!

boutique-hotel-brussel-pillows

Photo @a3nnn

boutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillows

Ontbijt

Het ontbijt is niet zoals andere hotel ontbijtjes. Geen uitgebreid buffet, maar een keuze aan lekkere ontbijt gerechtjes direct bij jou aan tafel. Yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, diverse broodjes, verse jus en een eitje bereid naar wens. Doe mij maar iedere dag zo’n ontbijt!

ontbijt-pillows-brussel

Of wat dacht je van ontbijt op bed. In iedere kamer staat een waterkoker en koffiezetapparaat voor een rustig begin van je dag.

boutique-hotel-brussel-pillows

Photo @a3nnn

Conclusie

Pillows is zoals altijd een warm bad. Warm ontvangst, comfortabele kamers en een luxe uitstraling. De buurt is leuk en op 10 minuten wandelen zit je in hartje centrum. Benieuwd naar de beste Instagram spots Brussel of andere leuke tips voor een citytrip naar Brussel.

boutique-hotel-brussel-pillows

Photo @a3nnn

Wij mochten op uitnodiging van Pillows Brussel komen logeren.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie