Brunchen bij Bluespoon | Amsterdam

comment 0
valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-gang

Persoonlijk heb ik niet zoveel met Valentijn, maar naarmate de 14e februari nadert, wordt je altijd zo overladen met harten dat je bijna niets anders kunt doen dan je er aan toe te geven. En zo gebeurde het dat we op deze druilerige Valentijns zondag binnen wandelden in het Andaz om te gaan brunchen bij Bluespoon. <3

valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-taartjesvalentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-bordje

Bluespoon is het restaurant in het Andaz Hotel en is net als het hotel compleet ingericht door Marcel Wanders. Een tikkie kitsch, maar daardoor een lust voor het oog. Of het nu de rode nep gecapitonneerde wanden zijn die leiden naar het toilet of de enorme hal met de prachtige rode kuipstoelen waarin je lekker kan wegkruipen. Iedere zondag kan je hier heerlijk brunchen bij Bluespoon. Deze zondag was alles in het teken van Valentijn.

valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-macaron

De ultieme plek om met kinderen naar toe te gaan. Brunchen is altijd een goed idee met een kleintje. Een buffet vol lekkers om uit te kiezen, geen ingewikkelde kaart om maar 1 ding van te mogen kiezen. Opgepast want deze dame schept het liefst de volledige schaal zalm in haar eentje leeg op haar bord.

valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-buffet1valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-florentine

De kers op de taart voor de mini was dan ook het dessertbuffet, dat godzijdank buiten het zicht van onze tafel was opgesteld, anders had ze niets anders meer willen eten.
Van het menu ( je mag bij de prijs van de brunch 1 item van de kaart kiezen) kozen wij de “Bluespoon Hotdog” en de “Eieren Florentine”. Beide heerlijk en goed uitgevoerd. Het buffet stond verder vol met kleine gerechtjes, vis en vleeswaren. Vers brood mag je zelf snijden en er is een fijne selectie aan fruit en salades. Bij de brunch drink je vers sap, koffie, thee en bubbels (Moët). Onze tafel nog net niet in de keuken was een groot succes aangezien je de chefs in actie kan zien.

valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-moet

Het personeel bij Bluespoon is super vriendelijk en nemen ook de kinderen aan tafel serieus, een punt wat voor mij erg belangrijk is. Toen we aan het einde ook nog eens met de lift omhoog mochten, kon de pret natuurlijk niet op (filmpje hiervan staat op mijn snapchat @elianeroest). En voor dat blije hoofd hieronder kunnen we die ene dag in het jaar best wel een uitzonderen maken en ons aan de romantiek van Valentijnsdag toegeven, toch?

Brunchen bij Bluespoon doe je met iedereen die van brunchen houdt en zo simpel is het.

valentijn-brunch-bluspoon-restaurant-amsterdam-instagramblogger-buffet

Bluespoon Restaurant | Prinsengracht 587 | Amsterdam

Geef een reactie