De lekkerste wijnen en champagne voor tijdens de feestdagen!

comment 0
wijn-champagne=feestdagen

Ieder jaar dezelfde stress, regel jij de wijnen, dan doe ik de hapjes, doe jij hoofd dan doe ik na. Oh we moeten wel erop letten dat alles lekker bij elkaar is. Laten we het dit jaar omdraaien. Ik vertel wat de lekkerste wijnen en champagne zijn, dan regel jij het eten erbij!

Champagne

I love Champagne, maar niet een te heftige bubbel want dan ben ik er snel klaar mee. Dus ging ik op zoek naar een Champagne met een fijne mousse. Wat een mazzal dat ik deze bubbel op het spoor kwam omdat hij al 2 jaar op rij in de top 5 van de Champagne test staat. Daarnaast is hij ook nog eens goed geprijs. Ik hoor een win/win. Dit is Barnaut. De bubbel komt uit Frankrijk, heeft een zeer fijne mousse. En het zijn mijn woorden niet, maar hij is fijn en elegant. En in dat laatste kan ik mijzelf wel herkennen. Daarom al minstens 2 jaar op rij mijn go to Champagne. Voor 28,95 bij Hans Moolenaar

Barnaut-champagne-hans-moolenaar

De Omfietswijn

Weet jij nog in welk jaar de term “omfietswijn” werd ingevoerd? Ik niet, maar ik weet wel dat Harold Hamersma er iets mee te maken heeft. Ik ben zelf niet zo’n om fietser en haal liever al het goede dichtbij. Om mijn fantastische trip naar Porto te herinneren en omdat hij een kreeg van Harold, fiets je beter heel snel naar de dichtsbijzijnde Hema voor de Ribera del Duero. Hij wordt omschreven als kloek en krachtig en ook hier kan ik mijzelf in herkennen. Voor 8,50 bij Hemaa4-anta-banderas-do-ribera-del-duero-rood-17360024-pdpmain

Geil

Eerlijk is eerlijk, de naam van deze wijn doet iets met je. En dat is dan ook meteen de reden waarom je deze op tafel wilt hebben staan. Daarnaast combineert deze wijn heerlijk, met dit voorgerecht van Culinessa. Dan heb ik je en passant ook alvast op gang geholpen met je kerstmenu. Dan ga ik daar maar op proosten! Voor 15 euro via Hans Moolenaar

Geil_Fruehburg-hans-moolenaar

Fijne feestdagen!

 

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie