Instagramable | Museum Voorlinden | Martin Creed “Say Cheese”

comments 3
instagrambloggers-in-actie-bij-voorlinden

We, Instagram Bloggers, dear to say the  Museum Voorlinden is the most Instagramable museum at this very moment in The Netherlands. No corner is left unphotographed, and the morning light is the cherry on the very delicious cake itself. So I guess you could say we were super excited to be invited for another Instameet. The Instameet was organised because of the new exhibition “Say Cheese” by Martin Creed.

All photos below are taken by Deepa Paul (@currystrumpet) show with iPhone.

museum-voorlinden-david-creed-instagramblogger-deepa-paul museum-voorlinden-david-creed-instagramblogger-deepa-paul museum-voorlinden-david-creed-instagramblogger-deepa-paul museum-voorlinden-david-creed-instagramblogger-deepa-paul museum-voorlinden-david-creed-instagramblogger-deepa-paul

The exhibition by Martin Creed; Say Cheese is still on until May 2017 in Museum Voorlinden.

Museum Voorlinden | Buurtweg 90 | Wassenaar 

 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is the online platform behind the Instagram account of @elianeroest. Eliane lives in Amsterdam with her partner Daan and daughter Brune, age 9. She’s always on the lookout for the most Instagrammable places mostly in Europe. She shares their stories on Instagrambloggers.nl, where she also leads a team of enthusiastic guest bloggers.

3 Comments

  1. Oh ja, elke keer als ik foto’s van dit museum zie denk ik: hier moet ik heen! Binnenkort maar eens echt plannen anders komt het er niet van ben ik bang.

    • Echt doen hoor, combineer je het met een middagje naar de pier van Scheveningen, dat deden wij ook! Enjoy 🙂

Leave a Reply