5 Bijzondere airbnb tips in Gent

airbnb-tips-gent

Ik kom graag en vaak in Gent, zo schreef ik al over restaurants, winkelen, wat te doen, koffie drinken en sjieke hotels in Gent. Wil je casual een weekendje Gent? Boek dan een overnachting bij één van deze bijzondere airbnb tips in Gent. Ik zocht wat pareltjes voor je uit.

Naar Gent is het ideaal om te reizen met de trein. Treintickets boek je al vanaf € 29,-

weekendje-gent-airbnb-tips

Overnachten op een knusse zmeer in Gent

Als ik op Pinterest weer eens verdwaal in de wereld van “aesthetic rooms” dan kom ik vaak de foto’s zoals hieronder tegen. Een aesthetic zmeer zomaar in Gent met lichtjes en veel planten. Voorzien van alle gemakken en ook nog eens een bad en twee fietsen ter beschikking als bonus. Very Instagram-proof deze knusse zmeer in Gent.

overnachten-knusse-zolder-gent-airbnb

Foto via airbnb

In een heerlijk tuinhuis

Je kan er je bijna niets bij voorstellen, overnachten in een tuinhuis midden in het centrum van Gent. Met een prachtig dakraam waar het licht door naar binnen valt. Alles is tip top ingericht in een uitgesproken warme sfeer. Ik zie mijzelf hier in de zomer al bijkomen van een dag flink winkelen in Gent.

airbnb-gent-tuinhuisje

Foto via airbnb

Op een boot

Dan denk je dat je in Amsterdam heerlijk kunt overnachten op een boot, dan kan in Gent dus ook prima. Deze boot is omgetoverd tot een heerlijke mini appartement om te slapen en te vertoeven tijdens een weekendje Gent.

overnachten-op-een-boot-gent

Foto via airbnb

Tips voor een weekend Gent, spot ik altijd in deze reisgids. Nog meer tips voor reisgidsen, klik hier:

Overnachten in een loft in Gent

Als je dan zelf geen loft kunt veroorloven om in te wonen, dan maar 1 voor het weekend. En deze loft in Gent voldoet aan al je verwachtingen.

airbnb loft in gent

Foto via airbnb

In het huis van een fotograaf

Visueel ingesteld als ik ben, kan ik me het al helemaal voorstellen hoe het is om in het huis van een fotograaf te overnachten. Het appartement is voorzien van prints en je kan bij interesse zelfs werk van hem kopen.

huis-van-fotograaf-gent

Foto via airbnb

De leukste stedentrips in België:

AIRBNB tips in Gent

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.