In deze fotogenieke hotels in Antwerpen wil jij een nachtje slapen

comment 0
Slaapkamer SHWAY Antwerpen

Na de Rotterdam en Amsterdam versie van dit blog kan Antwerpen niet achter blijven. We verzamelden onze favoriete hotels puur en alleen op het “oog”. Ja een hotel is om te slapen, maar als je wakker bent, wil het oog ook wat.

Stedentrip naar Antwerpen

Ik ben gestopt met het aantal keren dat ik al in Antwerpen was te tellen. Het is, naast Gent, mijn favoriete Belgische stad. Je hebt er alles, mode, kunst, cultuur en een flink aantal restaurants die de moeite waard zijn. Mocht dat je niet interesseren, dan kan ik je wellicht verleiden met de mooiste hotels om eens een nachtje te blijven logeren in deze fijne Vlaamse stad.

Weekendje Antwerpen

Fotogenieke hotels in Antwerpen

Geen zin in uitgebreide beschrijvingen en meteen boeken? We get it. Hier is onze lijst met must-sleeps in Antwerpen. Heb je wel zin om te lezen, waarom wij denken dat deze hotels in Antwerpen de moeite waard zijn om de ogen eens open te houden? Lees dan vooral verder!

De mooiste hotels in Antwerpen

Pilar Hotel

Lees onze uitgebreid review van dit boutique hotel in Antwerpen Zuid hier. Je loopt het hotel uit en staat met je neus voor het onlangs heropende KMSKA. Je bent omringd door de leukste cafés, barretjes, winkels en restaurants. Zuid is de perfecte aftrap voor een weekend Antwerpen als je het ons vraagt.

Kamer boeken bij Hotel Pilar

Mooi hotel in Antwerpen - Pilar

SHWAY Appartementen

Lees vooral even onze uitgebreide review van dit boutique appartement in Antwerpen hier. Want dit was me toch een parel van een plekje weer. Blijf je liever wat langer in de stad, of hou je ervan om je eigen gang te kunnen gaan? SHWAY is een serie appartementen voor short en long stay in Antwerpen. Ze zien er zo uit, zoals jij het thuis ook graag zou hebben, thank me later!

Appartement boeken bij SHWAY

Slaapkamer SHWAY AntwerpenSHWAY Boutique style overnachting in Antwerpen

Hotel O Kathedral

De naam verklapt het al. Hotel O Kathedral is gevestigd tegenover de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal in het historisch centrum van Antwerpen. Is het je eerste keer in Antwerpen? Dan is dit hotel een mooi begin. Binnen handbereik van alle Antwerpse klassiekers en toeristische high-lights van de stad.

Kamer boeken bij Hotel O Kathedral

Hotel 1875

Met 20 kamers is dit centraal gelegen hotel (3 minuten van de Schelde) de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje kunst, architectuur en lekker eten in Antwerpen. Als je net als ons regelmatig in hotels verblijft, gaat het bed een steeds grotere rol spelen. Hier droom je weg op de bedden van Swiss Sense en dat is ook voor de slechte slapers onder ons goed nieuws!

Kamer boeken bij Hotel 1875

Hotel Rubens

Mag het een tikkie luxer zijn? In een rustig zijstraatje, midden in de historische binnenstad van Antwerpen, kom je heerlijk tot rust na een dag in de stad bij het fijne Hotel Rubens. Uiteraard vernoemd naar de Belgische golden boy onder de schilders; Rubens. Aan deze man is ook een gehele zaal in het KMSKA gewijd, dus als je dan toch een weekend Antwerpen doet, mag een bezoek aan het museum voor de schone kunsten niet ontbreken.

Kamer boeken bij Hotel Rubens

Bekijk de beschikbaarheid van deze hotels:

Lees ook:

Fotogenieke hotels in Antwerpen

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.