Les Bonnets Rouges, de leukste chambre d’hôtes in Bourges

les_bonnets_rouges_bourges_chambre_dhotes_instagramblogger_entree

Ben je van plan langer dan een dag te blijven in Bourges, boek dan een overnachting bij “Les Bonnets Rouges“. Een bijzondere chambre d’hôtes. Op loopafstand van de beroemde Kathedraal en in een zijstraatje vol restaurants en leuke winkels (Rue Bourbonnoux).

Leuke Chambre D'Hôtes in Bourges

TIP: Ben je op zoek naar een leuke accommodatie voor je vakantie in Frankrijk dan is het aan te raden om te zoeken op Chambre D’Hôtes, de Franse term voor bed & breakfast.

Leuke chambre D’Hôtes in Bourges

Les Bonnets Rouges zit in een klein zijstraatje in het centrum van Bourges en heeft een prachtige binnenplaats. De kamers variëren in grootte. Sommige kamers zijn voorzien van een klein keukentje en allemaal zijn ze heerlijk Frans en ouderwets ingericht. Ik was echt meteen verliefd op deze chambre d’hôtes.

Bed & Breakfast Les Bonnets Rouges

Warm welkom door de eigenaar

Bij aankomst wordt je vriendelijk ontvangen door de eigenaar die uitgebreid de tijd voor je neemt en niet verlegen zit om een kletspraatje. Met recht een warm en persoonlijk welkom. De prijs voor een 2-persoons kamer is ongeveer € 75,00 euro, inclusief ontbijt.

Les Bonnets Rouges | Leuke Chambre D'Hôtes in Bourges

Overnachten in Bourges

Bourges is een stad in Midden-Frankrijk en de hoofdstad van het departement Cher. Bourges ligt zo’n 3 uur onder Parijs en is voor ons altijd een welkome stedentrip als we op vakantie bij de familie zijn. Je kan er prima winkelen, goed eten en de binnenstad is prachtig. Bourges staat bekend om zijn mooie kathedraal, één van de mooiste kathedralen in Europa; Cathédrale St Étienne. Als je een bezoek aan Bourges plant, dan is een bezoek aan de kathedraal en de tuinen er omheen echt een must.

Binnentuin Bed & Breakfast Les Bonnets Rouges Binnentuin Bed & Breakfast Les Bonnets Rouges

Les Bonnets Rouges | 3 Rue de la Thaumassière | Bourges

Leuke tips voor stedentrip naar Bourges:

Overnachten bij Les Bonnets Rouges in Bourges Overnachten bij Les Bonnets Rouges in Bourges Overnachten bij Les Bonnets Rouges in Bourges

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.