Weekendje weg; boutique hotel Pillows in Brussel

boutique-hotel-brussel-pillows

Slapen in een hotel, ik (Eliane) heb er een haat/liefde verhouding mee. Maar het wordt al snel liefde als het design hotel aanvoelt als een huiskamer en ieder hoekje smaakvol ingericht is. Zo ook bij boutique hotel Pillows in Brussel. Het Pillows Brussel is net als haar zusjes in Amsterdam en Zwolle erg Instagram proof.

Designhotel in Brussel; prachtige hotelkamers

Boutique Hotel Pillows in Brussel

Wij van instagrambloggers zijn een beetje verliefd op de hotels van Pillows. Zo bracht Eliane al tijd door in het Anna van de Vondel in Amsterdam, mocht Adrienne in hetzelfde hotel op een bedje van chocola liggen én mocht Adrienne ook nog eens een nachtje blijven slapen in Zwolle. Begrijpelijk dat wij hét uitgekozen team waren om de nieuwste vestiging in Brussel te mogen testen. Op city trip met zijn 2 wat een feest.

Boutique hotel Pillows Brussel; hotelkamers met mooie design elementen

Mijn toilettas is handgemaakt @bygitte. 

De mooiste travel essentials van Hollandse bodem.

Design hotel voorzien van een lobby zonder receptie

Dat huiselijke gevoel begint al direct bij binnenkomst. We mochten neer ploffen in de heerlijke banken bij de open haard. De receptioniste kwam met notepad bij ons aanschuiven voor de incheck. Terwijl je geniet van een drankje, wordt de incheck comfortabel gedaan en kan je op je gemak naar je kamer.

Boutique hotel Pillows Brussel; een warme lobby die dienst doet als receptie

Zoek je een mooi design hotel in Brussel? Pillows is een sfeervol boutique hotel.

boutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillows

De leukste plekken om te eten in Brussel.

Een boutique hotel met design sfeer

Wat kan je nou schrijven over een hotel als je niet meerdere kamers hebt kunnen bekijken? Dus na een kort gesprekje met 1 van de medewerkers in het hotel, konden we naast de standaard kamer waarin we verbleven ook één van de iets luxere kamers bekijken. Kijkt u even mee, hoe wij het bloggerleven vakkundig in beeld brengen. Springen op de bedden, uitgebreid badderen met je kleren aan en stijlvol naar buiten kijken in je badjas.

PS: En dat uitzicht is best de moeite waard toch?!

boutique-hotel-brussel-pillows

Photo @a3nnn

Boutique hotel in Brussel met prachtig uitzichtboutique-hotel-brussel-pillowsboutique-hotel-brussel-pillows

Ontbijt in de design hotel Pillows Brussel;

Het ontbijt is niet zoals andere hotel ontbijtjes. Geen uitgebreid buffet, maar een keuze aan lekkere ontbijt gerechtjes direct bij jou aan tafel. Yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, diverse broodjes, verse jus en een eitje bereid naar wens. Doe mij maar iedere dag zo’n ontbijt!

ontbijt-pillows-brussel

Of wat dacht je van ontbijt op bed. In iedere kamer staat een waterkoker en koffiezetapparaat voor een rustig begin van je dag.

Pillows Hotel Brussel; sfeervolle kamers en centraal gelegen.

Photo @a3nnn

Eindconclusie van Pillows Hotel Brussel;

Pillows is zoals altijd een warm bad. Warm ontvangst, comfortabele kamers en een luxe uitstraling. De buurt is leuk en op 10 minuten wandelen zit je in hartje centrum. Benieuwd naar de beste Instagram spots Brussel of andere leuke tips voor een citytrip naar Brussel.

Pillows Brussel; comfortabele kamers met een luxe uitstraling

Photo @a3nnn

Instagrambloggers.nl tipt ook deze hotels:

Wij mochten op uitnodiging van Pillows Brussel komen logeren.

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.