De beste koffie tentjes in Brussel

coffee-spots-brussel

Waar in Brussel drink je nou de beste koffie? Instagram bloggers ging al meerdere keren naar Brussel op citytrip en zochten het voor je uit. Allemaal uitgeprobeerd en goedgekeurd door ons! De lekkerste plekken voor koffie in Brussel.

Fika | Vredestraat 17

Een koffiebreak op zijn Scandinavisch in Brussel, waar ze slow-living tot een kunst verheven hebben. Dat en en goede koffie ga je vinden bij Fika in Brussel.

My Little Cup | IJzerenkruisstraat 53

Een hippe, kleine en fotogenieke koffiebar in Brussel. In de koffiemaler steeds wisselende bonen van diverse lokale koffie branderijen. Tip van Deepa!

Koffie in Brussel: My Little Cup Koffie in Brussel: My Little Cup Koffie in Brussel: My Little Cup

Cafe Capitale | Zuidstraat 45

Kaffabar | Rouppeplein 1

Aan de overkant van het Pillows Hotel waar we verbleven tijdens onze laatste citytrip naar Brussel, vonden we Kaffabar. Een heel fijn koffietentje om je dagje Brussel goed te starten!

Heb jij nog tips voor goede koffietenten in Brussel? We horen het graag!

 

Tips voor een citytrip naar Brussel:

DE BESTE KOFFIE TENTJES IN BRUSSEL

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.