Bijzondere hotel tips in Gent

airbnb-tips-gent

Ik kom graag en vaak in Gent, zo schreef ik al over restaurants, winkelen, wat te doen, koffie drinken en sjieke hotels in Gent. Wil je casual een weekendje Gent? Boek dan een overnachting bij één van deze bijzondere hotel en andere overnachting tips in Gent. Ik zocht wat pareltjes voor je uit.

TIP: Treintickets naar Gent boek je al vanaf € 29,-

weekendje-gent-airbnb-tips

Overnachten in een container in Gent

Studiomie One Room Hotel is een uniek gastenverblijf in het centrum Gent. Jee slaapt er in een verfijnd ingerichte zeecontainer hoog boven de grond.

Overnachten in een container in Gent Overnachten in een container in Gent

Hotel aan het water in Gent

Midden in het Patershol vind je het Ghent River Hotel. Inrichting in frisse kleuren en door de ligging, kan je letterlijk naar hotel rollen na een goede avond in deze hotspots in Gent.

Prijzen en beschikbaarheid

Hotel in een klooster

Hotel Monasterium, de naam verraadt het al, is gevestigd in een voormalig klooster. De volledige inrichting is “devoted” aan dit thema. Hotel Monasterium PoortAckere is een uniek hotel gelegen in het hart van Gent in het gerenoveerde gelijknamige klooster uit de 13de eeuw.

Prijzen en beschikbaarheid

Tips voor een weekend Gent, spot ik altijd in deze reisgids. Nog meer tips voor reisgidsen, klik hier:

Of kies zelf een hotel in Gent:

De leukste stedentrips in België:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.