De aller leukste kinderwinkels in Antwerpen

De aller leukste kinderwinkels in Antwerpen op een rij.

Twee keer per jaar in de Solden gaat het los in Antwerpen, naast winkelen voor mijzelf vind ik het nog leuker om voor onze dochter te winkelen. Nu ze 12 is, heb ik niets meer in te brengen qua kleding, dus gingen we samen winkelen. Ik verzamelde de leukste kinderwinkels in Antwerpen, zij keurde ze goed! (Laatste update augustus 2021)

Brussel Kids | Lombardenstraat 10

Je favoriete kledingwinkel voor de kindjes in de leeftijd tot en met 12 jaar. Zorgvuldig samengestelde selectie van kids wear voor jongens en meisjes. Merken die ze verkopen: Bobo Choses, Buho, Finger In The Nose, Hundred Pieces, Maan, Morley, Simple Kids en meer.

Berchem; ontdek deze leuke wijk in Antwerpen

PLAY rewind | Kloorsterstraat 63

Meest mooie selectie van duurzame merken voor kinderen op gebied van design, mode en speelgoed. Deze kinderkledingwinkel richt zich op kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. 

Meer dan 100 duurzame merken bij Play in de Kloosterstraat Antwerpen

Lees ook; De leukste Instagram-proof hotspots van Antwerpen!

Space Antwerp | Lombardenvest 22

Een kinderkledingwinkel met design brands zoals mijn favoriet Stella Kids en Indee, die ook een flinke collectie voor de oudere kinderen hebben.

Natuurlijk kan je alle standaard kinderkledingwinkels in Antwerpen vinden, maar daar komen wij niet voor. Veel shopping plezier, en mis ik nu nog een hele goede kinderkleding shop? Laat het mij weten, dan voegen we hem toe!

En de eerste tip is binnen via @creamilies die in Hartje Antwerpen woont:

Hyggekids | Mechelsesteenweg 

Voor baby’s en kinderen tot en met 8 jaar kan je het beste richting Hyggekids gaan, de naam bevestigd het vermoeden. Een winkel (bestaat nog maar net 1 jaar offline ook, na 3/4 jaar online) vol met duurzame en verantwoorde merken.

CKS Antwerpen | Korte Gasthuisstraat 14

Mijn dochter is dus helemaal fan van deze winkel. Een Antwerps merk, maar heeft ook een winkel in Gent! Kleurrijk en eigenwijze items voor kinderen en mama’s.

Lola (Outlet) | Oudevaertplaats 74

Op zoek naar een koopje? Wie niet. Mocht je de Solden missen dan kan je altijd nog terecht bij Lola, een fijne outlet.

Lola updated their business hours.

fred + finger | de fysieke vestiging is helaas gesloten

fred + ginger is een Belgisch multimerken concept dat mode en lifestyle brengt voor eigenzinnige kinderen. Merken die ze verkopen: Mads Norgaard, Kidscase, Wolf + Rita en hun eigen merk fred + ginger. Het goede nieuws is dat het merk fred + ginger nog wel online verkocht wordt.

Kinderkleding winkelen in Antwerpen

Nog meer tips voor Antwerpen:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.