Een onvergetelijk avontuur voor moeder en dochter tijdens het Mother Daughter retreat op Ibiza

mother-daughter-retreat-ibiza

De band tussen moeder en dochter is bijzonder. Tussen mij en mijn dochter is dit altijd explosief geweest, een goede aanleiding om mij daarin te verdiepen. Tijdens mijn zoektocht naar een unieke gelegenheid om meer te verbinden, kwam ik op het spoor van Mother Daughter retreat op Ibiza.

My daughter and me staat voor tijd voor elkaar nemen, dit alles in een luxe en mooie omgeving op Ibiza, 
een week om nooit meer te vergeten. 

Quality-time met je dochter

“Een week langs samen met je dochter. Laat je verassen met allerlei activiteiten, workshops, optredens, favoriete plekjes en bijzondere ontmoetingen. Het met met liefde geschreven programma om jullie band nog hechter te maken als moeder en dochter.”
Samen in een heerlijk ruim bed slapen, en genieten van de heldere sterrenhemel, een avontuur aangaan om elkaar beter te leren kennen en nooit te vergeten. Een cadeau aan jezelf en elkaar. Quality tijd staat voorop, maar is ook voldoende ruimte om op adem te komen. Afzonderlijk van elkaar wordt je uitgenodigd om ook jezelf wat beter te leren kennen deze week. We willen verbinden, genieten en groeien. “For a child love is spelled T.I.M.E”

Liever dichter bij huis een mooie ervaring opdoen. Eliane ging op Een Ouder-Kind weekend in de natuur met Unplugged Outdoor.

oprichter Renu met dochter

Oprichter Renu met haar dochter Skye

Unieke moeder-dochter vakantie op Ibiza

Wat nou als je een vakantie en een retreat kan combineren met zijn twee? Een verwen week voor moeder en dochter en dat op het magische eiland Ibiza. Een eiland waar ik (Eliane) al eens de magie van heb mogen ervaren. Zeven dagen om dichter bij jezelf, je dochter en de natuur te komen. Onbeperkt tijd om te verbinden en stil te staan bij de bijzondere band die wij hebben. De villa waar je tijdens de retraite verblijft, beschikt over 7 slaapkamers. Het zwembad met ruim terras is het middelpunt van de locatie en het verlengstuk van de ‘outdoor’ woonkamer.

Nog meer tips voor Ibiza verzamelde Dirksdotter voor je. 

De Spaanse finca waar je verblijft tijdens de week.

De Spaanse finca waar je verblijft.

Ibiza is de perfecte locatie om nader tot elkaar te komen

Van Ibiza weten we al langer dan vandaag, dat dit misschien wel één van de mooiste Spaanse eilanden is. “Ibiza heeft iets magisch wat niemand kan uitleggen, je moet het zelf voelen. Dit element proberen wij aan bod te brengen door het tipje van de sluier een beetje te laten zien in ons programma.” Een uitnodiging om het allemaal even los te laten, en te vertrouwen. “thats when the magic happens”. 

De verbindings weken worden 4 x per jaar georganiseerd, tijdens de meivakantie 2 weken en in de herfstvakantie 2 weken.
Ben jij avontuurlijk ingesteld, leef je een gezonde levensstijl dan is dit misschien wel de ultieme beleving nog voor dit najaar.
Er zijn voor aankomende Oktober editie nog een paar kamers vrij en die kunnen jullie boeken bij het lezen van dit bericht door een email te sturen naar: info@mydaughterandme.world

NOTE: Het moeder-dochter retreat is gericht op moeders met dochters in de leeftijd 6-12 jaar en duurt 7 dagen. 

Hoe ziet zo’n week er precies uit?

In de ochtend is er ruimte voor yoga (ook voor de kinderen) en worden er meerdere creatieve workshops gehost. De gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd door een kok, ideaal. In de middag worden er iedere dag andere activiteiten georganiseerd. Denk aan een wandeling, een fotoshoot bij zonsondergang of een picknick in het bos. Uiteraard is er volop ruimte voor ontspanning en een duik in het zwembad. De rode draad in deze week is het oprecht samenzijn met je dochter. 

mother-daughter-retreat-ibiza

Liza Bot en haar dochter op Ibiza.

Wie zijn de vrouwen achter My Daughter and Me?

‘For a child, love is spelled t-i-m-e’, is het motto van Liza Bot en Renu Kashyap

moeder-dochter

Renu met dochter Skye

Renu over Liza;

In Liza heb ik mijn wederhelft gevonden. Haar liefde voor kinderen, de natuur,  gezonde voeding en met een spirituele boodschap sluiten precies aan hoe ik de opvoeding voor mijn dochter voor ogen heb; bewust, levenslustig en vrij. Liza is een free spirit, maar met haar voeten stevig op de grond en durft ook groot te dromen, een van onze boodschappen in de filosofie van ons retreat. 

Liza over Renu;

Renu is een bewuste moeder voor haar dochter Skye. Liefde en open communicatie binnen het gezin. Leef gezond en wees lief voor elkaar en de wereld ligt aan je voeten is haar drijfveer. Haar zicht op style en schoonheid geeft ons retreat net dat beetje extra luxe. Deze aandacht is de perfecte in balans als het gaat om van binnenuit naar buiten te gaan stralen. Harmonie is waar om draait. Renu is voor mij de perfecte partner bij het aanbieden van My daughter & me. 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

moeder-dochter-ibiza

Dit blog is geschreven in samenwerking met Liza Bot van Daughter & Me Retreat in Ibiza
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

15 comments

 1. nicole orriens schreef:

  Dat lijkt me een heel bijzondere week in een mooie omgeving. Dat levert vaste mooie momenten op!

  1. Eliane Roest schreef:

   Denk dat je dit nooit meer vergeet, heb jij een dochter?

 2. krystle/Batboy schreef:

  Nee, maar lijkt mij wel bijzonder. Ben vorig jaar met mijn zoontje wel een weekendje naar Amsterdam geweest. Was ook erg leuk en gezellig zo 1 op 1 .

  1. Eliane Roest schreef:

   Wat leuk! Hoe oud was hij toen? Gaat het een jaarlijkse traditie worden? Ik probeer ieder jaar 1 weekend met mijn dochter alleen op pad te gaan.

 3. Ik ga niet met ieder apart op vakantie ik heb er 3:-). Maar ik probeer wel bewust ieder zijn 1 op 1 momentje te geven.

  1. Eliane Roest schreef:

   Ook geen dagje weg? Ik kom uit gezin van 3 kinderen, maar die uitjes kan ik mij nog het beste herinneren. Op vakantie is natuurlijk iets anders. 😉

 4. rachel schreef:

  ik ga niet op vakantie omdat ik dat niet mag. dit soort vakanties zijn ook niet voor mij of voor mijn dochters weg gelegd denk ik ;). al lijkt het mij wel een hele ervaring

  1. Eliane Roest schreef:

   Mag ik vragen, waarom je niet op vakantie mag?

 5. Sandra schreef:

  Heerlijk zo een trip met je dochter! Ik doe dat ook regelmatig!

  1. Eliane Roest schreef:

   Wat leuk om te horen, waar ging jullie laatste trip heen?

 6. Linda Meester schreef:

  Dat zullen onze drie dochters ook wel erg leuk vinden, maar tegelijk zal niet werken en om nou drie keer te gaan…

  1. Eliane Roest schreef:

   Haha, je bent gezegend met drie dochters, wow!

 7. Mandy schreef:

  Ik heb dan geen kinderen maar zoiets is wel leuk! Ik ga wel vaak met mijn moeder weg, geen hele dagen en ook geen vakanties ofzo, wel jammer haha

 8. Mieke | Miek's Mind schreef:

  Dat lijkt me wel heel bijzonder, ondanks dat ik zelf geen kinderen heb. Tof om te doen

 9. Marsha Alvarez schreef:

  Dit klinkt echt geweldig! Mijn dochter is nog niet geboren maar dit zou ik echt ooit een keer met haar willen doen! <3

Comments are closed.