De top 10 Instagram accounts uit Parijs

De top 10 Instagram accounts uit Parijs

Parijs is altijd een goed idee. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. De hoogste tijd om alvast wat inspiratie op te doen bij onze favoriete Instagramers uit Parijs. De mooiste plekken in Parijs, de hotspots van het moment en de ultieme Franse mood vastgelegd in een foto op dagelijkse basis door deze 10 inspirerende Instagrammers.

Top 10 Instagram accounts in Parijs die je wilt volgen!

@javiernapi 

Javier is een art director woonachtig in Parijs. De mooiste beelden en veel actuele tips voor als je binnenkort naar Parijs toegaat.

@vutheara

VuThéara Kham legt op zo’n mooie manier zijn stad (en ook er buiten) vast. Veel straatbeelden van typisch Parijse taferelen. Mocht je geen Parijs in het vooruitzicht hebben, kan je hier je hart aan ophalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VuThéara Kham (@vutheara)

@superchinois801

Gérard Trang maakt alle herkenbare beelden (en sinds kort wat meer inkijkjes in zijn persoonlijke leven) in Parijs.

@jb_grenouille

Jean-Baptiste Grenouille werkt in de advertising en dat zie je terug in zijn foto’s. Hij legt de wereld vast op een grafische manier, denk overduidelijk in lijnen en vlakverdeling.

@sky1967

Brigitte brengt de vrouwelijke kant van Parijs tot leven en vangt haar in romantische beelden waar ik geen genoeg van kan krijgen.

@seemyparis

Een hub account wat het beste in Parijs verzamelt.

@applespoon

Deelt naast haar liefde voor Parijs ook haar liefde voor eten en patisserie in het bijzonder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ying C. (@applespoon)

@mylittleparis

Ook een hub kanaal met veel tips voor eten, slapen en drinken in Parijs. J’aime bien!

@elieyobeid

Natuurlijk is de inspiratie op Instagram eindeloos. Maar de community maakt dit medium tot wat het is. Zo stuurde ik ooit een bericht naar Elie om een koffie te drinken in Parijs. De beste manier om een stad te leren kennen.

@jasminetartine

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jasmine (@jasminetartine)

Mist er volgens jou nog iemand in deze lijst van inspirerende accounts van Instagrammers uit Parijs, laat het me weten in de comments!

De top 10 Instagram accounts uit Parijs

Parijs is perfect in de mix met:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.