Leuke stedentrip in Europa met tieners

comment 0
Stedentrips met tieners - Europa

Niets leuker dan op stedentrip gaan met een tiener (of meerdere tieners). Fijne plekken zoeken om samen te eten, de tofste plekken voor een koffie to go en de avond ligt aan je voeten als je met een tiener reist. Wij gingen al op stedentrip met de tiener naar deze toffe steden, more to come!

Leukste stedentrips Europa met tiener

De leukste stedentrips met tieners

Snel doorklikken naar de blogs over stedentrips met tieners? We houden jullie niet langer op. Liever wel een korte introductie? Scroll dan vooral door naar beneden. Mocht je nog niet weten naar welke stad je met de tiener wilt, beloven we je dat je het aan het einde van dit blog wel weet.

Op stedentrip met de trein

De pubers dezer dagen zijn meer dan ooit betrokken bij het milieu en klimaat. Een groene goede reden om met de trein te gaan. Al de steden die we hier boven (& onder) benoemen, zijn goed te bereiken met de trein. Boek je treinreis makkelijk en snel via NS Internationaal.

Op stedentrip met de tiener

Is het nou wezenlijk anders om op stedentrip te gaan met een tiener dan met kleine kinderen? Naast de interesse die met de leeftijd gepaard gaan, is timing ook volledig anders. Zo hou je met kleine kinderen sneller tijd met het eten op gezette tijden, met de tiener ben je een stuk flexibeler. De tiener is daarnaast een stuk langer wakker, dat biedt met name tijdens de avond extra opties. Een bezoek aan een toffe rooftopbar of een theatervoorstelling behoort ineens tot de mogelijkheden.

Met tieners naar Düsseldorf

De Duitse steden vormen een voor een de perfecte bestemming voor een stedentrip met tieners. Düsseldorf is daarin niet anders. Een street-art tour, lunchen in hippe hotspots, design hotels en een breed aanbod op gebied van kunst & cultuur, zorgden ervoor dat wij met de tiener in Düsseldorf een toptijd hadden.

Dusseldorf met tieners

Met tieners naar Parijs

Een TikTok maken onder de Eiffeltoren en een selfie met Mona Lisa. De eisen vallen reuze mee, werp er wat croissants en vintage shoppen achteraan en je hebt gelukkige tieners in Parijs. Al onze tips lees je hier.

Stedentrip Parijs met tieners

Met tieners naar Amsterdam

Op citytrip naar Amsterdam met de tiener is altijd een goed idee. Sterker nog, dit is meerdere malen per jaar een goed idee. Bekijk de programmering in Paradiso of Melkweg en plak er een concertje aan vast. Of bezoek een van de vele interactieve musea van dit moment. Denk aan Fabrique des Lumières, NXT of Amaze. Die tieners worden in Amsterdam op hun wenken bedient.

Stedentrip met tieners naar Amsterdam

Met tieners naar Berlijn

Street-art, een voormalig vliegveld aka hotspot om op te fietsen en een retro computermuseum. Slechts enkele van de vele ingrediënten voor een weekendje Berlijn met de pubers. Succes gegarandeerd. De rauwe vibe die Berlijn nog steeds heeft, spreekt al jaren een breed publiek aan, maar vooral de jongere generatie is fan.

Berlijn met tieners

Met tieners naar Londen

September dit jaar hebben we tickets geboekt met de Eurostar naar Londen. De aanleiding is de expositie van Kusama in het Tate Modern. En verder willen we een theatervoorstelling zien, bagels lunchen in Shoreditch en een uitgebreide Sunday Brunch. Onze inspiratie voor de overige tijd halen we uit de vernieuwde Time to Momo gids. Lees onze tips voor een duurzame stedentrip naar Londen met tieners.

London met tieners

Leuke trips met het hele gezin:

Leukste stedentrips in Europa met tieners

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.