Catalonië ontdekken tijdens je vakantie bij Torre Nova Resort

torre-nova-resort-barcelona

Net buiten Barcelona, in de groene achterlanden van Catalonië, vindt je de kleinschalige maar luxe appartementen van Torre Nova resort. Op een terrein van 9 hectare zijn de 8 zeer ruime, en van alle gemak en luxe voorzien, appartementen te vinden van Nederlandse eigenaren Geert en Jacqueline. Catalonië had geen 2 betere ambassadeurs kunnen vinden.

torre-nova-resort-catalonie-ontdekken

De prachtige tuin voorzien van verschillende zitplekjes en fijne ligstoelen.

Appartement net buiten Barcelona

Ondanks dat ik al meerdere keren in Barcelona ben geweest, heb ik nooit echt verder gekeken dan mijn neus lang is. Wel vond ik het altijd lastig om een fijn appartement te vinden. Vaak te klein, rumoerig en altijd wat kapot. Mocht je nou voor Barcelona als vakantiebestemming kiezen, waarom koppel je er niet wat dagen aan vast? Op een steenworp afstand van Barcelona vind je dit comfortabel en kindvriendelijk appartement.

torre-nova-vakantiehuis-zwembad-barcelona

De entree van Torre Nova, landhuis nabij Barcelona met 8 luxe appartementen.

Het Toscane van Spanje

De appartementen zijn gelegen in een prachtig landhuis op de groene heuvels van het zogenaamde “Toscane van Spanje”. Overal waar ik kijk is het groen, zo’n ander Spanje dan ik ken van mijn vakanties en zoveel mooier. Ik laat mij verrassen door de charme van de omgeving en kijk mijn ogen uit. Mijn verblijf duurde maar 3 dagen, maar je kan makkelijk een volwaardige vakantie van 2 weken in de regio doorbrengen zonder je een moment te vervelen.  Op het terrein zelf vind je een prachtige tuin met veel plekken om buiten te vertoeven. Een verwarmd zwembad met een aangename temperatuur van 28 graden, een tafeltennis tafel, kleine speeltoestellen en een boel tafels om lekker aan te lunchen of borrelen. Dus voor alle Italië liefhebbers, een paar grenzen verder is het net zo fijn vertoeven!

10 tips voor een bezoek aan het Toscane van Limburg

torre-nova-wandelen-groene-omgeving

Vanuit de tuin maak je verschillende wandelingen door de omgeving.

torre-nova-vakantiehuis-zwembad-barcelona

Torre Nova zelf is gelegen in Igualada, een gemeente van meerdere dorpjes bij elkaar. Als je Torre Nova uitwandelt sta je vrijwel direct middene  in het dorp. Doordat er geen doorgaande weg is, hoor je zelden een auto, je komt hier dan ook voor je rust. Binnen 5 minuten wandelen heb je wel een bakker, supermarkt, drogist, bar en diverse restaurants. Ideaal als je niet de hele tijd met de auto op pad wilt. Zoals overal in Spanje kan je naar vrijwel alle restaurants je kinderen meenemen, maar er is hier ook een tapas restaurant met een ballenbad mocht je dat willen. Verwacht geen knusse restaurants, neon licht is een gewone zaak in Spanje. Overigens kan je vanuit Torre Nova zelf ook prachtige wandelingen maken door de omgeving. Vraag vooral even om 1 van de 6 wandelingen die je kan maken in de buurt bij Geert!

Nazomeren in Spanje

In de herfstvakantie zijn de temperaturen nog vaak rond de 25 tot 30 graden en daarmee is Torre Nova ook in het najaar een goede optie als vakantiebestemming in Spanje met de hele familie. Maar buiten het seizoen kan je hier heerlijk met zijn tweetjes heen of gewoon met een groep vriendinnen. De appartementen zijn ruim opgezet. Meerdere slaapkamers en soms ook meerdere badkamers. Let hier op als je een reservering maakt.

torre-nova-resort-catalonie-ontdekkentorre-nova-resort-appartement-zwembad

Kindvriendelijk, luxe en kleinschalig nabij Barcelona

Torre Nova is uniek en kleinschalig en dat gegeven maakt al dat het luxe aanvoelt. Ongelofelijk dat je zoveel rust kunt vinden op een steenworp afstand van Barcelona. Voor veel Nederlandse vakantiegangers is het ook een pré dat Torre Nova een vakantiehuis is met Nederlandse eigenaren.

Wat is er te doen in de omgeving?

  • Wij bezochten een wijnhuis.
  • Beklommen de Mont Serrat.
  • Maar daarnaast is ook het strand en de stad dichtbij.

torre-nova-resort-appartement-zwembad torre-nova-resort-appartement-zwembad

Ontdek de mooiste vakanties in Europa

CATALONIË ONTDEKKEN TIJDENS JE VAKANTIE BIJ TORRE NOVA RESORT

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Heel leuk om jullie Torre Nova en iets van het échte Catalonië te laten zien. Bedankt voor je blog en tot ziens!

Comments are closed.