Winkelen in de Kloosterstraat te Antwerpen

WINKELEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE ANTWERPEN

Antwerpen is één van onze favoriete steden om te winkelen. En winkelen doen we het liefste in de Kloosterstraat. De Kloosterstraat is één van de weinige straten die op zondag open is. Hieronder een aantal van onze favoriete shops om te winkelen in de Kloosterstraat.

Supergoods Antwerpen

Duurzaam winkelen in Antwerpen doe je vanaf nu ook in de Kloosterstraat. Naast meerdere vintage (interieur) winkels is er nu ook Supergoods. Een winkel gevuld met duurzame merken en vaak nog eens van lokale afkomst ook.

Duurzaam winkelen bij Supergoods Antwerpen

Mrs Robinson

Een heerlijk serene winkel gevuld met alles op het gebied van verzorging, interieur en accessoires.

Mrs Robinson Antwerpen Mrs Robinson Antwerpen

play.

De leukste kinderwinkels in Antwerpen, verzamelde ik al eens. Eén van die fijne kinderwinkels zit in de Kloosterstraat; play. PLAY by Rewind is een kinderwinkel waar je design, speelgoed, textiel en meubels kan vinden voor je kind. De winkel heeft ook een groter zusje; REWIND voor de volwassenen. Een winkel met meer dan 100 duurzame merken, daar worden we blij van. Kloosterstraat 63.

Meer dan 100 duurzame merken bij Play in de Kloosterstraat AntwerpenWinkelen Kloosterstraat Antwerpen: REWIND design

YAY-Conceptstore – YAY/ NAY

Er is altijd reden voor een feestje, dat moeten de ondernemers achter YAY conceptstore denken. In deze winkel vind je alle ingredienten voor een feestje. Van ballonnenservice tot alles voor de feestelijke tafel. De winkel zelf is ook al een feestje om in rond te struinen.

YAY-Conceptstore - YAY/ NAYYAY-Conceptstore - YAY/ NAY

The Recollection

Bij The Recollection kan je terecht voor een verzameling meubels, aardewerk, bestek, cosmetica, planten, mode, accessoires en kunst. Ze proberen een selectie van ontwerpers / labels / makers bij elkaar te brengen die herinneringen opnieuw uitvinden. Om zo ontwerpen creëren met een nostalgisch gevoel ontwerpers die oude materialen of oude vormen hergebruiken en eenvoudige alledaagse voorwerpen creëren. Een heerlijk eigenzinnige mix van oud versus nieuw.

Winkelen in de Kloosterstraat, Antwerpen | The Recollection

Foto via The Recollection

Een KILO van Amsterdam naar de Kloosterstraat in Antwerpen

Vers van de pers. KILO goes Antwerpen. KILO, opgericht in 2013, is ontstaan ​​uit de wens om een ​​nieuwe generatie erfstukken te creëren. Een alternatief voor de huidige wegwerpmeubels. KILO gebruikt één materiaal en één stuk gereedschap, monteert zonder spijkers, schroeven of lijm, is Nederlands design, lokaal gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KILO (@kilo.nl)

FIVE FRIDAYS

Five Fridays is een winkel in de Kloosterstraat, die zich voornamelijk concentreert op Scandinavische labels die eigentijdse ontwerpen toevoegen aan kleding en accessoires. Alle collecties bij FIVE FRIDAYS worden in kleine hoeveelheden geleverd. Op deze manier kunnen ze een bepaalde exclusiviteit garanderen.

Winkelen in de Kloosterstraat, Antwerpen | FIVE FRIDAYS

Foto FIVE FRIDAYS

Cookiele

Misschien wel de lekkerste koekjes van de stad. De koeken van Cookiele zijn en must als je toch aan shoppen bent in de Kloosterstraat.

Supergoods

Supergoods eco + fair fashion is een duurzame conceptstore met 3 winkels – in Mechelen, Gent en Antwerpen – in België.

De mooiste natuurlijke en duurzame merken voor je interieur

Winkelen in de Kloosterstraat, Antwerpen | Supergoods

Foto via Supergoods

TIP: De laatste nieuwtjes vind je op de site van de Kloosterstraat zelf. Leuke events en aankondiging van de nieuwste winkels.

Eten in de Kloosterstraat in Antwerpen

  • Take 5 minutes in Paris; voor een simpele pasta, lekkere broodjes en bijkomen in de terrastuin achter het restaurant. Hotspot Kloosterstraat; Take 5 minutes in Paris Hotspot Kloosterstraat; Take 5 minutes in Paris
  • Café Octo: voor een lekkere apéro aan het einde van je dag.
  • Niet in de Kloosterstraat maar wel om de hoek en mijn favoriete plek in Antwerpen; Jazz Café Hopper. Jazz Café Hopper Antwerpen

 

Winkelen in de Kloosterstraat, AntwerpenWinkelen in de Kloosterstraat, Antwerpen

Nog meer tips in Antwerpen:

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.