Persoonlijk Blog: Fight Cancer | #LoveLifeDiner

comment 0
fight-cancer-lovelifediner-bubbels

Dit is een persoonlijk blog. Dat doen we eigenlijk nooit hier. Het draait namelijk bij dit blog niet om ons. Maar als je iets wilt delen wat belangrijk is voor iedereen, dan mag het denk ik wel persoonlijk. En als ik heel eerlijk ben, dan gaat dit blog over jullie allemaal en in het bijzonder een beetje om Manon.

fight-cancer-lovelifediner-gezelschap

1 op de 3.

Het leven is helaas niet 1 groot feest. Misschien lijkt dit soms wel zo, maar niets minder is waar. Wist je dat 1 op de 3 mensen vroeger of later met kanker te maken krijgt? Toen ik dit hoorde was ik in shock. Ik ben blijkbaar 1 van die weinige mensen die niemand in zijn directe omgeving heeft met kanker. Althans, dit was het geval tot ik Manon leerde kennen. Manon heeft om met de deur in huis te vallen, het afgelopen jaar kanker gehad. No worries, het gaat nu eindelijk goed met Manon. Maar met een heleboel mensen nog niet.

fight-cancer-lovelifediner-Manon

Foto van Beeld Marketeers

Levende bewijs.

Manon is het levende bewijs dat onderzoek naar kanker werkt. En voor onderzoek is geld nodig, veel geld. Manon is ook het levende bewijs van hoe je van het leven kunt genieten en hoe je het moet vieren. Gooi deze factoren samen bij elkaar en je hebt het #LoveLifeDiner. Een etentje om het leven te vieren, maar in plaats van bloemen of een fles wijn, vraag je om 10 euro. Niets meer, niets minder. Een prachtig nieuwe campagne van Fight Cancer. Aandacht creëren voor kanker door het hosten van een etentje.

Foto van Beeld Marketeers

SNCKBR

Om voor de aftrap van deze campagne wat extra lawaai te maken, organiseerde Fight Cancer een #lovelifediner lunch bij mijn favoriete SNCKBR voor Manon van Buren & Angel Ratelman. Zij nodigden op hun beurt allemaal mensen uit om het stokje aan door te geven. Want dat stokje, dat is belangrijk. Nomineer tijdens jouw #lovelifediner een vriend(in) om ook een #lovelifediner te hosten en zo hopen we natuurlijk op een grote olievlek.

fight-cancer-lovelifediner-eten-SNCKBR

LoveLifeDiner

Ook jij kan helpen. Natuurlijk, je maakt even10 euro over, dat is mooi. Maar het kan mooier. Waarom organiseer jij niet ook een #LoveLifeDiner? Je dagelijkse avondmaal met je gezin, dat etentje met vriendinnen wat je al gepland had staan. Het hoeft niet moeilijk te zijn, tuurlijk een 10-gangen diner is leuk, maar een pan soep volstaat natuurlijk ook. Incaseer bij iedereen 10 euro, maak het over en geef het stokje door. Waar wacht je nog op?

Meer info -> http://lovelifediner.fightcancer.nl/lovelifediner/

fight-cancer-lovelifediner-eliane-fotograferenfight-cancer-lovelifediner-bloemen-snckbr

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie