FLINK | Amsterdam

comment 0
flink_netherlands_sjaal_grafisch_nederlands_design_instagramblogger_eliane_roest1

Soms zijn er van die merken waar je meteen verliefd op word, of dat nu komt doordat er een eigenaar achter zit met enorm veel passie, dat het oer Amsterdams is, dat er met goede materialen gewerkt worden? In dit geval gaat het om een merk wat voldoet aan al deze 3 kenmerken, FLINK Amsterdam, stiekem eigenlijk FLINK Netherlands, maar het zit toch echt in Amsterdam.

flink_netherlands_sjaal_grafisch_nederlands_design_instagramblogger_eliane_roest

Achter FLINK zit een flinke dame verscholen, namelijk Reneé Onderdijk, een dame met een duidelijke passie voor haar werk en dat blijkt wel uit dit filmpje. Ik kan daar persoonlijk dus heel erg blij van worden. Door mijn persoonlijk verleden met handgemaakte producten en een uit de hand gelopen hobby, weet ik ook nog eens bijhoorlijk wat van wol. Bij FLINK werken ze dus met luxe garens zoals Alpaca- en Merinowol, mooie materialen en super zacht. Nog beter is dat ze dit alles niet in het verre buitenland laten maken, maar in 1 van Neerlands laatste en misschien wel oudste breifabrieken. Voel je mijn enthousiasme?!!

flink-instagramblogger-elianeroest-grafische-shawl

FLINK ademt ambacht, comfort en duurzaamheid uit en ik viel als een blok voor hun designs (wederom grafische patronen) op een sjaal uit de nieuwste “FRIS” collectie waar ik nu mee rond paradeer en die mij de komende frisse lentedagen heerlijk warm gaat houden. Een mooie nieuwe aanwinst in mijn collectie sjaals van Hollandse en/of Belgische bodem. Naast deze sjaal hebben ze prachtige items voor in je interieur van dezelfde materialen, denk aan babydekens, plaids en kussens. Ik ben FLINK fan en jij nu ook, toch?!

FLINK | Diverse verkooppunten, maar (nog) geen in West.

Geef een reactie