Gillemore Gin | Brugge | België

comment 0
gillemore-gin-review-instagramblogger-roestlovesgin-gezicht

Waar ik ook ben ter wereld, ik probeer altijd even een blik te werpen op het lokale gin aanbod. Hoe lokaler en hoe kleiner het merk, hoe toffer ik het vaak vind. Het zijn vaak die unieke batches die iets moois en lekkers opleveren. En toen was daar Gillemore Gin.

gillemore-gin-review-instagramblogger-roestlovesgin-fles

Ik kreeg deze prachtige flinterdunne fles opgestuurd net na de kerst en moest enkele dagen wachten tot ik kon gaan proeven. In eerste instantie wil ik altijd even proeven met wat ik in huis heb. Puur proeven en ruiken en dan zelf bedenken wat er lekker bij is als tonic en garnering. In the end vraag ik de makers naar “the perfect serve” om erachter te komen hoe de makers hem zelf bedoelt hebben en hoe zij de gin zelf optimaal vinden om te drinken.

gillemore-gin-review-instagramblogger-roestlovesgin-gooien

De Gillemore Gin valt onder de kruidige gins. In de gins heb je 4 categorieën; kruidig, bloemig, zoetig of citrus. Gillemore Gin valt wat mij betreft in die eerste categorie. Ik hou daar wel van, beter niet drinken met een te zoete tonic want dat doet af aan de smaak ervaring van deze gin.

“The perfect serve” voor Gillemore Gin is met de “Mediterranean Tonic” van Fever-Tree en garneren met een schijfje sinaasappel. Cheers!

gillemore-gin-review-instagramblogger-roestlovesgin-perfect-serve

Gillemore Gin is gemaakt door (de zeer jonge Belg) Louis Gillemore en afkomstig uit Brugge. Louis doet de Hotelschool dus zijn interesse in drank is niet geheel vreemd. Gaat dat drinken!

#roestlovesgin

Gillemore Gin | Brugge | België

Geef een reactie