Greenwoods | Amsterdam

comment 0
greenwoods-amsterdam-instagramblogger-voorkant

review Buiten de deur lunchen met zijn drieën is iets wat we graag doen op zondag. Het liefst een beetje brak en dan ergens aanschuiven voor een brunch of wat gebakken eieren en dan lekker loom de middag doorbrengen. En zo kwamen we aan bij Greenwoods.

Al dit en nog meer kan je prima doen bij het uberknusse Greenwoods. Verscholen aan de Keizersgracht op een steenworp afstand van de drukke Leidsestraat. Op zondag heb je geduld nodig (of een reservering) want er staat een flinke rij voor de deur.  Een mix van locals en toeristen vullen de ruimte. In het hoekje bij de keuken, duiken we op de bank en nemen volop de tijd om de kaart te bestuderen.

greenwoods-amsterdam-instagramblogger-overview

De mini gaat voor een “Croissantje”, de man voor de “Eggs Benedict” en ik voor de “Eggs Greenwoods”. Als er op een kaart ergens de naam van de plek gebruikt wordt om een gerecht te omschrijven, ga ik er voor het gemak maar vanuit dat het dan de huisspecial is. Daarbij bestellen we de juice van de dag (wortel, appel, gember, aardbei), verrassend om bij deze klassieker wat aardbei toe te voegen.

greenwoods-amsterdam-instagramblogger-sapje

Al smullend van al het lekkers wat voor ons neergezet wordt, zie ik vanuit mijn ooghoek Paola van “Cravings in Amsterdam” bij Greenwoods binnenkomen met haar man. Ken je haar blog of Instagram account nog niet. Ga je schamen! #caughtgramming

greenwoods-amsterdam-instagramblogger-cravingsinamsterdam

We sluiten de lunch af met een mega stuk worteltaart, die godzijdank, niet te zoet is maar wel machtig, we krijgen hem net niet op met zijn drie. Er stonden nog veel meer lekkere dingen op de kaart, die we zeker nog eens willen uitproberen zoals de “Club Sandwich” en de “Hamburger” die zagen we bij de buren op tafel. Flinke porties voor een super goede prijs. Want ook dat telt mee als je dit vaker wilt doen.

greenwoods-amsterdam-instagramblogger-worteltaartgreenwoods-amsterdam-instagramblogger-worteltaart-op

Greenwoods | Keizersgracht 465 | Amsterdam

Op uitnodiging van Greenwoods heb ik deze review geschreven. 
Ik geef zoals bij iedere review altijd mijn eerlijke mening.

 

 

Geef een reactie