Hoe vier je pasen in quarantaine in Amsterdam?

comment 0
pasen-amsterdam

Oh jongens, geen grootse familiebrunches of gezellige samenkomsten dit weekend tijdens Pasen. Hoe gaan we er voor zorgen dat het toch ouderwets leuk en gezellig gaat worden? Ik heb de antwoorden. Want naast eieren verstoppen door je hele huis (inclusief de slaapkamer) zetten deze lokale ondernemers hun beste beentje voor om jou een onvergetelijke Pasen te bezorgen!

Poffertjes en dammen met Pancakes Amsterdam

Pancakes Paas Paketten verkopen, tasje/melk/poffertjes mix/aardbeien/Pancakes dambord & ansichten kaarten om naar je familie te sturen. Dambord spel is geproefd en goedgekeurd????. Zaterdag 11 april tussen 11:00-14:00 ophalen bij PANCAKES Amsterdam Westermarkt (Prinsengracht 277), koffie staat klaar. Je kan ook een pakket reserveren, want op=op, mail naar . Kosten 17,50 euro voor een Pancakes Paas Pakket, 4personen – 40 poffers.

Lentepakket inclusief asperges en Apostelhoeve wijn | Par Hasard

Als ik mij ergens op verheug dan is het wel op de asperges dit weekend. Lekker wijntje erbij en niets aan de hand!

Bagels voor bij de Paasbrunch | Flo’s

Nog maar net geopend en meteen je deuren dicht moeten gooien, dat is een bittere pil. Maar speciaal voor de fans gooit ze haar deuren gelimiteerd weer open. Bestel maar meteen een dozijn, dan ben je het hele Paasweekend onder de pannen.

Wentelteefjes à la Kanarieclub

Op tweede paasdag heb je vast een lading net iets te oud brood over. En wat doen we daar dan mee? Yes, wentelteefjes maken. En de lekkerste wentelteefjes eet je normaliter bij Kanarieclub in Amsterdam West. En zij waren zo lief om het recept even met ons te delen.

Hoezo verloren brood? De gouwe ouwe wentelteefjes zijn altijd een winner. Het is namelijk een hit bij elk lid van de familie en je gaat ook nog eens voedselverspilling tegen door het oude brood een verdiende tweede kans te geven. Het basisgerecht is snel in elkaar geflanst, maar je kunt de ingrediënten en toppings naar hartenlust veranderen. Iets meer inspiratie nodig? Neem dan een voorbeeld aan de kanjers van Kanarie Club. Dit pracht en praaltje – versierd met aardbeiencompote en verse aardbeitjes, nootjes en een muntblaadje – verdient zeker een plekje op de paastafel.

Benodigdheden voor 4 personen:

–        Oud brood

–        2 eieren

–        1 dl melk

–        2 el suiker

–        50 gr boter

–        Poedersuiker/kaneel

 

Bereidingswijze:

  1. Klop de eieren met de melk en suiker;
  2. Haal dan de korstjes van het brood en haal de sneetjes door het mengsel (niet te lang want dan wordt het brood zacht);
  3. Verhit een klontje boter in de pan en bak de sneetjes op matig vuur één voor één aan allebei de kanten lichtbruin. Dikke sneden moeten ongeveer 4 minuten bakken aan elke kant, dunne sneden 2 minuten. Draai zo nodig regelmatig om;
  4. Bestrooi met poedersuiker/kaneel of voeg je favoriete toppings toe.

Tip: Voeg voor een volwassen versie een scheut likeur, zoals Grand Marnier, toe aan het mengsel. 

Bier en Banket met Gebrouwen door Vrouwen

Bier en banket, hoe heerlijk klinkt dit. Een paar van mijn favoriete ondernemers in West hebben een heus Paas pakket gemaakt. Met een stol, biertjes, eitjes en bloemen. Wat een feest, nu besteld is dit weekend in huis!

View this post on Instagram

Je zou toch bijna vergeten dat het paasweekend voor de deur staat, daarom helpen wij jullie hier toch even aan herinneren op een héérlijke manier???????? Dit weekend kan je namelijk genieten van een Ambachtelijk Paasbrood met spijs, die vers voor jullie gebakken wordt bij banket bakkerij Koolhaas uit Amstelveen ????+ een zakje gevulde paaseitjes ???? én niet te vergeten 6 van onze heerlijke biertjes ???? Bier & Banket dus! ???? Deze gouden combi bestel je via de DM of een whatsapp berichtje naar 0611653933 ???? voor €20,- kan je het ophalen bij de @gebrouwendoorvrouwen_bar op vrijdag & zaterdag tussen 12:00 & 18:00. Woon je niet in de buurt en heb je ook zin in een lekker paasweekend? Vlieg dan naar de website om deze combi te bestellen, als jij voor donderdag besteld zorgen wij dat het pakket op tijd binnen is vóór Pasen ???? #pasen #blijvengenieten #supportyourlocal #gebrouwendoorvrouwen

A post shared by Gebrouwen door Vrouwen (@gebrouwendoorvrouwen) on

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie