Huawei P8 | Review

comment 0
huawei-p8-ignitecreativity-review-instagramblogger-selfie

Instagram is tof, toffer, tofst. Niet alleen kan je dagelijkse foto’s delen en bekijken waar je zelf blij van wordt, maar soms andere mensen ook, je ontmoet er massa’s leuke mensen door. En soms, heel soms wordt je benadert door een bedrijf met de vraag of je iets wilt reviewen, uitproberen danwel testen.

huawei-p8-ignitecreativity-review-instagramblogger-light-painting

En daar was de Huawei P8. In ruil voor mijn persoonlijke ervaringen met dit toestel, mocht ik hem houden. Goede deal. Nu moet ik eerlijk vertellen dat ik niets maar dan ook niets met androids heb. Ik ben een Apple meisje. Alles in huis is waar mogelijk Apple en dat is al een reden om niet aan de android te gaan, aangezien dat niet lekker matched.

De Huawei P8 is in formaat ook nog eens groter dan de Iphone 6, maar wel dunner. Hij voelt lichter aan en is vierkanter.

huawei P8 review

Wat me meteen opviel, niet geheel onbelangrijk als Instagrammer, dat er veel foto functies opzitten. Uiteraard gaan we die uitproberen. Perfecte selfie, lichtschilderij, mooi maken, tijdverloop, allemaal opties die erom roepen om te testen.

Nu een paar weken later, heb ik het allemaal uitgeprobeerd. Ik heb filmpjes gemaakt, foto’s, schilderijen, selfies. De telefoonfuncties zijn wat mij betreft idem aan de Iphone. Alhoewel ik na een week nog steeds moest wennen aan dat een aantal zaken op een andere plaats zaten en ik nog steeds niet de weg wist te vinden. Dat zal ook nooit veranderen, vrees ik.

Het grote voordeel is de camera functie. De camera maakt echt mooiere foto’s. Dat is en blijft een feit. Om mijn verhaal wat duidelijker te maken, heb ik foto’s toegevoegd om het verschil te laten zien.

Bovenste is Huawei – Onderste foto is Iphone

dav

iphone_e

Op Instagram kan je onder de #ignitecreativity een boel beeld materiaal vinden van mensen die deze telefoon hebben. Wat mij betreft een dikke aanrader. De Huawei hou ik erbij als camera en dat is wel zo handig als ik eens geen zin heb om mobiel bereikbaar te zijn ;).

Review | In samenwerking met Huawei P8

Dit is een gesponsorde post. Meer weten? Mail me. 

Geef een reactie