Nieuwe smaken | IJsmanschap | Amsterdam

comment 1
5 instagramwaardige hotspots - ijsmanschap

Vorig jaar schreven we al uitgebreid over Ijsmanschap. In de wintermaanden moesten we het even zonder doen. Maar ik heb goed nieuws, hij is weer open sinds dit weekend. En alsof dat alles is, heeft hij wat fantastisch nieuwe ijssmaken aan zijn assortiment toegevoegd. Mijn nieuwe favoriet; Tiramissu! 

nieuwe-smaken-bij-ijsmanschap

Tiramissu & Dark Chocolate

ijsmanschap-weer-open

ijsmanschap-amsterdam-lekkerste-ijsjes

amsterdam-west-ijsmanschap-menu

Onze mini zwom dit weekend af en dat was wel een feestje waard en zo gingen wij dat uitgebreid vieren bij het gloednieuwe IJmanschap. Ook nog eens de eerste echte zonnige lentedag dus we hadden geen beter moment kunnen uitkiezen. Mensen genoten zichtbaar van de ijsjes in de bankjes, zonnetje erbij, betere reclame kan je als IJsmanschap niet hebben.

amsterdam-west-ijsmanschap-voorkant

Op steenworp afstand van het Rembrandtpark en in het verlengde van de Kinkerstraat vindt je op de hoek met de Van Spillbergenstraat sinds een week IJSmanschap. Geen gewoon schepijs, maar ijs op een stokje in fantastische smaken met nog betere toppings. Alhoewel deze laatste alles behalve noodzakelijk zijn, maar ze maken de ijsjes wel een feest voor het oog.

amsterdam-west-ijsmanschap-chocolade-topping

Het was moeilijk kiezen dus we kozen allemaal voor een andere smaak, met als doel dat ik van iedereen even mee kon proeven. Ik begreep van de eigenaar dat de populairste smaak Champagne-Frambozen is en ze wisselen ook nog eens regelmatig met limited smaken zoals Marsala. En wat denk je van Vietnamese Iced Coffee?

amsterdam-west-ijsmanschap-vitrine

Geen ijsliefhebber maar wel koffie liefhebber? Ze schenken hier koffie van Lot Sixty One, dat fijne koffiezaakje aan de Kinkerstraat. Ik vrees dat ik de komende zomer alle mogelijke smaken nog wel even uit ga testen al dan niet met extra topping. Voor nu….ga dat proeven!

amsterdam-west-ijsmanschap-koffie-lot-sixty-oneamsterdam-west-ijsmanschap-interieur

IJsmanschap | Van Spilbergenstraat 2 hs | Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 Comment so far

    Geef een reactie