Instagram food hype | Instagrammable

comment 0
instagram-food-hypes-ijsmanschap

Als restaurant tel je tegenwoordig niet meer mee als je niet een Instagram waardig gerecht op je menu hebt staan. En het is wellicht een kleine moeite om hier over na te denken bij het opzetten van je menu. Sommige restaurants overheersen de social media met hun eyecandy. Hier een aantal van de bekenste. Is een jaw dropping dish niet jouw sterkste kant? Probeer dan een eye catcher in je interieur te verwerken. Daarover in een volgende serie meer.

Freak Shakes

Het begon allemaal ergens in Australië. Waar 2 mannen op het idee kwamen om een complete taart in een milkshake te verwerken. Gelukkig hoef je niet helemaal down under te gaan voor deze “Freak Shakes”, hier in Amsterdam kan je een soort gelijke shake vinden bij Bulls and Dogs aan de Van Woustraat.

instagram-food-hypes-freak-shakesinstagram-food-hypes-freak-shakes-bulls-dogs-amsterdam

Loop Churros

Churros doet mij denken aan mijn zomervakanties in Frankrijk, waar je ze at uit een vettig zakje aan het einde van een lange dag op het strand. Maar in California blazen ze de Churros een nieuw leven in door ze in een loop vorm te maken en dan mag jij de dip en toppings kiezen.

instagram-food-hypes-loop-churros

Coffee in a cone

Koffie drinken uit een hoorntje, waarom ook niet. In Johannesberg serveren ze op verzoek je koffie in een huisgemaakt hoorntje. Nu nog een plek vinden in Nederland waar ze deze manier van koffie serveren willen toevoegen.

instagram-food-hypes-coffee-in-a-cone

Egg waffle ice cream

Ijsjes zijn altijd en overal populair, maar het zit hem natuurlijk allemaal in de presentatie. Hoe gekker hoe beter, hoe kleurrijker hoe groter de kans dat mensen hem op Instagram plaatsen. Dat moeten ook de mensen van Eggloo hebben gedacht. Mooie ijsjes in Amsterdam eet je onder andere bij IJsmanschap of Sillers

instagram-food-hypes-egg-waffle-ice-creaminstagram-food-hypes-ijsmanschapinstagram-food-hypes-sillers-amsterdam

Behalve bovenstaande foodhypes in het buitenland, zagen we in Amsterdam nog deze lekkernijen op Instagram voorbij komen.

Macaron Ice cream

Bij Patisserie Linnick aan de Amstelveenseweg koop je naast macarons en heerlijke taarten ook macarons die gevuld zijn met ijs. Ik spotte deze op het account van @cravingsinamsterdam.

instagram-food-hypes-macaron-icecream-linnick

Photo by @cravingsinamsterdam

Life of Pie Amsterdam

Deze dames maken complete over-the-top taarten, waar het saus naar beneden druipt en er ladingen snoep bovenop worden gelegd. Ze zijn zo populair dat ze vaak een maand van tevoren al vol geboekt zijn. 

instagram-food-hypes-life-of-pie-amsterdam

Ik heb vast nog een aantal Instagram Food Hypes gemist, laat jouw mooiste, lekkerste gespotte Instagram food hype vooral achter in de comments!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie