5 Tips voor een Instagram proof Valentijn

comment 0
instagram-proof-valentijn

Oh oh oh, ik geloof dat Valentijn niet de meest populaire feestdag in Nederland is. En toch is de gedachte erachter zo mooi. Wat is er nou leuker dan iemand te laten weten dat je gek op ze bent? De hoogste tijd om voor jezelf of voor een ander een Instagram-proof Valentijn te realiseren.

? Valentijnskaarten schrijven. ?

Ik postte deze week deze video op Instagram waarin ik aan bood om 20 mensen een Valentijnskaart ga schrijven. Te leuk toch?

? Roze en rode sneakers ?

Roze en rode sneakers zijn de beste manier om in de Valentijnsfeer te komen. Combineer het een met het ander! Op 14 februari scoor je bij Sunika je sneakers met 50% korting en dan krijg je er nog een liefdevolle verrassing bij ook. Love it.
PS Lieve Valentijn, scoor je voor mij even dit paar sneakers?

? Pink Dinner ?

Natuurlijk mag een Valentijns diner niet ontbreken en waar doe je dit beter dan in pink heaven? Wacht niet te lang met reserveren!

Calm before the weekend storm. #mamakellyamsterdam

A post shared by MaMa Kelly Amsterdam (@mamakellyamsterdam) on

? Een romantische rendez-vous tussen komkommer en roos in de Tunes Bar ?

Hendrick’s Gin, een hartstochtelijke romance tussen komkommer en roos, schenkt op 14 februari Instagram-proof liefdesdrankjes in het Conservatorium hotel. Tunes Bar verandert in een paradijs voor tortelduiven waar Hendrick’s driftige dichtdienst stante pede serenades aan geliefden tikt. Valentijnsbrieven worden ter plekke voor je uitgetikt en ook aan bijpassende hapjes is gedacht.

Met wie drink jij een Valentijnscocktail?

Conservatorium x Hendrick's Gin

Roze tassie

Think pink, ik ben verliefd op de nieuwe quilt versies van de Day Et. Lekker rond paraderen met je roze tassie op Valentijnsdag.

Think pink ? #prespring18 #dayetofficial #daytaske

A post shared by Day et (@dayetofficial) on

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie