Dit zijn de beste Instagram spots van Kopenhagen

comment 0
beste-instagram-spots-kopenhagen

Wat doe je als je onvoorbereid op pad gaat naar Kopenhagen? Niets! Dan leg je er bij neer. Maar na afloop verzamel je op basis van tips van andere Instagrammers alsnog de beste Instagram spots van Kopenhagen. Want ook al heb ik ze dan niet allemaal gezien, ze zijn er wel degelijk en het zijn er nog veel ook!

Bølgen

Tijdens ons weekend was het ruim 25 graden, had ik deze plek maar geweten dan hadden we heerlijk kunnen afkoelen!

SuperKilen

Een hele fijne speeltuin in Kopenhagen is het bekende SuperKilen in de buurt Ostebrö. Lekker rennen, skateboarden of gewoon lekker chillen met de kindjes.

beste-instagram-spots-kopenhagen-super-kilen

Photo @daanhocks

En ook dit is een toffe speeltuin in Kopenhagen!

Dit zijn de beste Instagram spots van Brussel.

RundeTaarn

Bij toeval kwamen we hier langs, dus deze hebben we wel meegepikt 🙂 een toren met mooi uitzicht over de stad. De toren heeft geen trappen maar een ronde gang die je naar boven toe leidt. Het licht wat langs de verschillende ramen naar binnen valt, zorgt voor een prachtig fotogeniek lichtspel!

runde-taarn-copenhagen

SMK – Statens Museum for Kunst

In de vijver van het museum staan deze heerlijke stoelen. Niet alleen om op te zitten, maar zeker ook neer gezet voor de “gram”.

SMK - Statens Museum for Kunst

CirkelBroen

Deze prachtige bruggen waren wel fantastisch geweest om overheen te fietsen!

View this post on Instagram

#ibikecph #visitcopenhagen

A post shared by Astrid Maria (@astridkbh) on

Dit zijn de beste Instagram spots van Amsterdam op dit moment!

Palads

Wellicht dacht je dat de gekleurde gevels van Nyhavn in dit rijtje zou gaan terug zien. Maar dat is te voor de hand liggend. Dus toen ik deze parel tegenkwam, wist ik meteen dat deze in de rij met beste instagram spots van Kopenhagen thuis hoorde.

Den Blå Planet

Dit is een win/win situatie als je met kinderen reist. Want het Oceanium van Kopenhagen is ook nog eens een goede Instagram spot.

Nog meer Scandinavië?

DE BESTE INSTAGRAM SPOTS VAN KOPENHAGEN

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie