Instagrammable | Instameet | Bocca Coffee

comment 1
instameet-bocca-coffee-window-reflection

Instameets zijn tof. In de loop der jaren heb ik er al meerdere bijgewoond. Een unieke manier van de Instagram community om elkaar offline te ontmoeten en een vaak bijzondere plek te bezoeken en deze op unieke manier in beeld te brengen. Zo ook gisteravond bij Bocca Coffee aan de Kerkstraat te Amsterdam, een Instameet georganiseerd door IGers Amsterdam.

instameet-bocca-coffee-niscovery

Ik ben erg gesteld op mijn dagelijkse dosis caffeine en daarmee ook erg selectief. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat dit niet mijn eerste keer bij Bocca was. Een groep Instagrammers die van koffie houden verzamelt in het centrum van Amsterdam, daar kan alleen maar goeds uit voortkomen, right?

instameet-bocca-coffee-in-the-hand

Het leek ons leuk wat foto’s te delen die Deepa en Ik  gemaakt hebben. Benieuwd naar de foto’s van de andere Instagrammers? Check de #IGA_bocca voor foto’s van alle andere aanwezige Instagrammers.

Processed withinstameet-bocca-coffee-elianeinstameet-bocca-coffee-photo-deepa

Dikke dan aan Bocca Coffee voor de koffielessen en de geschiedenisles van Bocca. De koffies die we konden proeven waren zalig en we zijn fan van jullie cold brew en Vincent natuurlijk.

Processed withinstameet-bocca-coffee-barista-vincentinstameet-bocca-coffee-cold-brew

Zien we jullie op een volgende Instameet?! Hou het account van IGers Amsterdam in de gaten, die organiseren vaker meets waar je gewoon voor aan kunt melden.

instameet-bocca-coffee-from-where-I-stand

Photo by Deepa

Instagrammable | Instameet | Bocca Coffee

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 Comment so far

    Geef een reactie