Instameet | De hoogte in met Heijmans

comment 0
whktour_heijmans_elianeroest_instagramblogger

Instagramtour

Nog maar een week geleden spotte ik de Instameet die georganiseerd werd door Heijmansnl en IGers DenHaag op Instagram.heijmans_instatour_instagramblogger

Wijnhavenkwartier?

Dat is echt recht tegenover het huis van mijn moeder. Tijdens die Instagramtour kon je een flat in aanbouw bezoeken en foto’s maken. Unieke kans om eens van het uitzicht te genieten en op hoge hoogtes foto’s te maken. Ik meldde mij aan en tot mijn verbazing werd ik nog uitgenodigd ook.

instagramtour_heijmans_skyline

Samen met nog 12 anderen, mochten we gisteren het nieuwe pand in het Wijnhavenkwartier in. 20 Verdiepingen hoog. Hoogte is niet mijn sterkste kant en dat de bouwlift zoveel lawaai maakte, bevorderde dat gevoel niet heel erg. Toen we de lift uitkwamen was dat gevoel meteen verdwenen. Het uitzicht was fenomenaal.

Het Bakkie

Een groot deel van de groep ging vervolgens ook nog “het bakkie” in. Tot 85 meter hoogte getakeld worden in een klein bakkie aan een hijskraan voor een kleine tour om het gebouw heen. Mij niet gezien, en daarnaast, iemand moest toch foto’s van deze mensen maken.

Benieuwd naar de overige foto’s die gemaakt werden tijdens de Instagramtour? Bekijk ze onder de #WHKtour op Instagram. Ook een keer mee met een unieke Instatour georganiseerd door Heijmansnl? Volg ze en blijf op de hoogte.

Steller

Meer foto’s publiceerde ik via Steller.


Bouwkraan

Blijf je liever op afstand? Er is een Instagrammer die de hijskraan bestuurt en iedere dag een foto plaats. Je kan hem hier vinden!

Geef een reactie