Instameet | Hotel De L’europe | PAND10 | Amsterdam

comment 0
instameet-pand10-hotel-de-leurope-amsterdam-instagramblogger

Onlangs werd ik gevraagd door PAND10 Amsterdam om een uurtje wat biertjes te komen claimen. Dat laat ik mij niet 2 x zeggen natuurlijk. Om er een tof geheel van te maken, vroeg ik de mensen bij PAND10 of ik dan meteen een rondleiding van Hotel De L’Europe mocht. Altijd al eens binnen willen loeren in de kamers en willen genieten van het uitzicht een mooie aanleiding voor een Instameet.

instameet-pand10-hotel-de-leurope-amsterdam-instagramblogger-uitzicht

Onderstaande foto is van MyleneCyebele.

instagramblogger-instameet-hotel-de-l'europe-amsterdam

Zo gezegd zo gedaan. Ik vroeg wat mede-Instagrammers mee op mijn avontuur voor een echte Instameet.

instameet-pand10-hotel-de-leurope-amsterdam-instagramblogger-groepfoto

We hebben ontzettend veel foto’s gemaakt tijdens onze Instameet, benieuwd? Check de #deleureopams. Bij PAND10 hebben we wel wat biertjes kunnen claimen, maar het uur vloog voorbij dus fotograferen, is er een beetje bij ingesprongen. Onderstaande foto is van Culinessa.

instagramblogger-instameet-pand10-amsterdam-culinessa

Echter de tijd dringt voor PAND10, er staan nog maar 3000 biertjes op de tap en dan is de pret toch echt over. Mocht je dus nog een biertje willen claimen, hurry up!

Hotel De L’Europe | Nieuwe Doelenstraat 2-14 | Amsterdam

PAND10 | Nieuwe Doelenstraat 10 | Amsterdam

Wil je ook een Instameet in jouw bedrijf of eentje organiseren? Let me know!

Geef een reactie