Instameet bij het Pulitzer Hotel in Amsterdam

comment 1
instameet-pulitzer-hotel-amsterdam-Iamsterdam-prinsengracht-westertoren

Ook al is slapen in een hotel in Amsterdam niet vaak aan de orde, toch hou ik van de sfeer die er hangt in een hotel. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik werd uitgenodigd door iAmsterdam voor een Instameet bij het Pulitzer Hotel. Nu zijn Pulitzer en ik niet bepaald vreemden. Zo at ik al bij Jansz, het restaurant van Pulitzer Hotel en ook bij de Pulitzer bar ben ik al meerdere malen geweest. Maar tijdens een Instameet is dat toch net even anders.

instameet-pulitzer-hotel-amsterdam-Iamsterdam-uitzicht-keizersgracht

Instameet

Het heeft altijd wel wat om met een groep Instagrammers een bepaalde plek te verkennen. We kregen een rondleiding door de 2 mooiste suites van het hotel, de binnentuin, de bar en konden daarna nog even vrij fotograferen. Het mooiste was misschien wel deze geheime binnenplaats met een muur vol fietsen. Wat een verrassing moet het zijn als je hier een kamer boekt en je door het raam naar buiten kijkt.

instameet-pulitzer-hotel-amsterdam-Iamsterdam-geheime-binnenplaats

Bar

Pulitzerbar staat in de top 5 van cocktailbars in Amsterdam. De service is echt waanzinnig en ze passen zich aan bij iedere situatie. Zo wist barman Niels binnen no-time een mocktail te maken voor de mini.

instameet-pulitzer-hotel-amsterdam-Iamsterdam-pulitzer-bar-niels

Winnen

Het leuke aan deze meets is dat er vaak nog wel eens wat te winnen valt. In dit geval gaat Jacu Strauss, de designer die verantwoordelijk is voor de hele nieuwe look van het Pulitzer, de winnende foto bepalen. De winnaar maakt kans op een overnachting in het Pulitzer Hotel. Staycation it is!

instameet-pulitzer-hotel-amsterdam-Iamsterdam-hal

#IamPulitzer

Benieuwd naar alle foto’s die gemaakt zijn tijdens deze Instameet in het Pulitzer Hotel?

Volg #iampulitzer via Instagram.

Nog meer mooie hotels in Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 Comment so far

    Geef een reactie