YAYS | Amsterdam | Instameet

comment 0
YAYS-instameet-instagramblogger-ik

Steeds meer merken zien in dat Instagrammers een perfecte manier zijn om visuele content op te bouwen.

Zo was ik afgelopen weekend op de #YAYSinstameet01 georganiseerd door YAYS Appartments en gehost door PDY. Kosten nog moeite waren gespaard. Instagrammers vanuit heel Europa waren uitgenodigd om gezamenlijk de buurt van YAYS te ontsluiten. YAYS zijn high end appartement met conciërge en luxe ingericht voor eventueel langer verblijf.

YAYS-instameet-instagramblogger-interieur

Waarom zou je als toerist altijd richting het centrum moeten gaan om een mooie tijd te beleven in Amsterdam. Het doel van de Instameet was dan ook de buurt te verkennen en te laten zien hoe mooi het Prinseneiland en de omgeving is.

YAYS-instameet-instagramblogger-buurt

Twee dagen lang zijn de meest mooie foto’s gedeeld op Instagram onder de #yaysinstameet01 en #unlocktheneighbourhood. Het mooie eraan was dat er ook nog prijzen te winnen waren. Waaronder een overnachting in YAYS of het Kraanhotel, designboeken en wat nog meer.

YAYS-instameet-instagramblogger-kunst

TIP: Het Instagram account van YAYS Amsterdam, maakt screenshots van de foto’s en repost ze op die wijze. Dit zorgt er helaas voor dat de oorspronkelijke kwaliteit van de foto verdwijnt en deze een beetje korrelig wordt. Dit kan natuurlijk makkelijk verholpen worden met een repost app. Zonde van al die mooie foto’s.

YAYS-instameet-instagramblogger-cutehouseinamsterdamyaysinstameet

YAYS | Bickersgracht | Amsterdam

Geef een reactie