Jansz. | Amsterdam

comment 0
jansz-amsterdam-tegelvloer-instagramblogger

Op de hoek van de Reestraat en de Keizersgracht, gevestigd in het Pulitzer Hotel, kan je het nieuwe restaurant Jansz vinden in Amsterdam. Wat een waanzinnig smaakvol ingericht restaurant met veel oog voor detail. Door de meest schattige houten deuren wandel je binnen in wat een voormalige apotheek lijkt. Glazen flessen in alle kleuren, soorten en maten. Bloemen overal en een adembenemende tegelvloer, welkom bij Jansz Amsterdam.

intérieur-jansz-amsterdam-instagramblogger

Cassidy Hallman-chef-jansz amsterdam-instagramblogger

De keuken van JANSZ wordt geleid door Cassidy Hallman (in actie op de foto hierboven), die tijdens zijn sollicitatiegesprek vertelde dat hij gehaktballen zou gaan maken. Dat verhaal kreeg een staartje, want ze staan inderdaad op de kaart en het zijn de lekkerste gehaktballen die ik ooit at (sorry mam). Maar dat is lang niet het enige lekkere wat op de kaart staat. De ravioli van kreeft at ik nog nooit eerder, maar zal ik voorlopig nog niet vergeten. De toetjes zijn de klappers, ik werd blij van de brownie met gezouten karamel en de rest van mijn tafel hield maar niet op over de cheesecake, aangenaam verrast werd ik door de kokos panacotta met limoen sorbet. Maar genoeg over het eten want er zaten genoeg foodbloggers zoals deze en deze bij mij aan tafel die je daar veel meer over kunnen vertellen.

jansz-amsterdam-kreeft-ravioli-instagramblogger

Wat mij betreft ga je naar Jansz. voor net dat beetje extra. Heb je iets te vieren, ben je een sucker voor een mooie omgeving/interieur, hou je van klassiekers met een knipoog dan ben je bij Jansz. aan het juiste adres. Hier ga je eten met de hele familie want er staat voor iedereen iets op het uitgebreide menu, romantisch dineren, lunchen met je vrienden en heb je wat business af te handelen dan maak je hier een goede indruk mee. En in het weekend ga je er lekker ontbijten terwijl je de hele wereld voorbij ziet struinen door de 9 straatjes.

dessert-jans-amsterdam-instagrambloggerintérieur-jansz-amsterdam-instagramblogger

De hele branding voor Jansz. Amsterdam is gedaan door Kessels Kramer, de pastelkleurige servetten met het logo en de kleine icoontjes op de borden zijn daar maar een paar prachtige voorbeelden van.

JANSZ | Reestraat 8 | Amsterdam

Geef een reactie