KOEL voor kids in Amsterdam

comments 2
KOEL-voor-kids-in-amsterdam

De mini heeft nieuwe laarzen en de wereld mag het weten. Het meest blij wordt ze van het feit dat er KOEL op de onderkant staat, lastig om van te genieten als je er de hele dag op staat. Maar wel een goede aanleiding om met jullie even te delen wat momenteel KOEL voor kids is in Amsterdam. Dit blog is samen gesteld door de mini, zij bepaalt wat KOEL is en ik schrijf het op!

KOEL: Glitterplein

In Amsterdam West bestaat er een speeltuin, wij noemen dit het “Glitterplein” knalblauwe grond en voorzien van een boel glitters. In de zomer is dit de beste plek om door stralen water heen te rennen. KOEL, aldus de mini.

KOEL-voor-kids-in-amsterdam

KOEL: Pannenkoeken, ijs en ijs

We discussiëren al jaren wat nou lekkere pancakes zijn. Ik heb ze graag fluffy en zij heeft ze graag oer Hollands. Gelukkig is er een plek in Amsterdam waar je ze beide kunt eten; Pancakes! Er zijn inmiddels wel 3 vestigingen van Pancakes in Amsterdam, dus er zit er vast 1 bij jullie in de buurt! Daarnaast is Ijsmanschap onze favoriete go to in de zomer en gaan we graag op bezoek bij Kees van Metropolitan of MOAK. Alledrie blijmakers voor jou en je mini.

KOEL-voor-kids-in-amsterdam-pancakes

KOEL: Naar het museum

Van jongs af aan gaat de mini al graag naar het museum. Fan is ze van het Voorlinden Museum. Maar hier in Amsterdam gaat ze graag naar Nemo, Scheepvaartmuseum, Van Gogh, Stedelijk of het Rijks.

View this post on Instagram

Monday Blues? Not to worry, we've got your back! ????????Blue ✖️ Yellow is such a stunning combo and it matches this piece of art perfectly. What's your favourite color? Use ELIANE15 to get a 15% discount on your next Fjallraven bag, link in bio. #whenpeoplematchplaces #mykankenbag #fjallraven #spon . . . #roestlovesart #stedelijkmuseum #rockthatmuseumkid #candidchildhood #travelwithkids#artwatchers_united#ihavethisthingwithmuseumpics #modernart #modernekunst #gostandthere #museumlovers #artlovers #museumwanderlove #colorlove #flashesofdelight #travelblogger #capturingcolour #dametravelermini#ihavethisthingwithmuseumpics #thehappynow #iamsterdam #ilovemykanken #kankenclassic #ihavethisthingwithyellow #kunstfanaatjes #whenpeoplematchart

A post shared by Dutch Family & Travel Blog (@elianeroest) on

KOEL: Spelletjes doen in de Ton Ton Club

Flipperen, ijshockey, racen, in de ballenbak of djenga spelen, je doet dit allemaal bij de Ton Ton Club. De leukste plek met de KOELste games. Ken je PUCK Amsterdam al?

KOEL: Naar de dierentuin of de kinderboerderij in Amsterdam

In Amsterdam hebben we natuurlijk Artis, maar ook tal van kinderboerderijen. Iedere kinderboerderij heeft zo zijn eigen specialiteit. Wij komen graag bij die in het Rembrandpark. Maar op zondag fiets je in een half uur zo naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Aanrader!

KOEL: Op citytrip met kinderen

Ook buiten Amsterdam is het erg koel. Lees vooral onze tips voor met kids op citytrip naar:

KOEL4KIDS_laarzen

De laarzen heeft de mini van het toffe oer Hollandse merk KOEL4KIDS gekregen en zelf uitgekozen. Als bedankje delen wij deze KOELE tips met jullie.

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 Comments

    Geef een reactie