Met korting naar Amsterdam Light Festival 2019 | Amsterdam Circle Line

comment 0
korting-amsterdam-light-festival

Voor zij die ons bij Instagrambloggers.nl al langer volgen, weten dat we groot fan zijn van het Amsterdam Light Festival. Amsterdam verandert ieder jaar weer in een magisch licht landschap, op het moment dat dit light festival neerstrijkt in de stad. En hoe kan je dit nu beter ervaren dan vanaf een boot? Daarom zijn we dit jaar speciaal een samenwerking aan gegaan met Rederij Smidtje, beter bekend als Amsterdam Circle Line!

Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 vindt de 8ste editie van Amsterdam Light Festival plaats.

Lees verder voor de korting op kaartjes voor het Amsterdam Light Festival!

amsterdam light festival 2019

Amsterdam Light Festival | Foto Daan Hocks

Officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Amsterdam Circle Line is misschien niet de meest bekende rondvaartboot, maar toch draait deze rederij al flink wat jaren mee. De reden waarom wij extra blij van deze rederij worden, is dat ze alleen maar varen met elektrische boten. Goed voor de stad en dus goed voor ons.

Stap aan boord voor een ontspannen cruise op de Amsterdamse grachten. Geniet op een comfortabele boot terwijl je langs de unieke licht kunstwerken vaart die de binnenstad van Amsterdam verlichten. Bestel direct je tickets voor het Amsterdam Light Festival met de kortingscode ROEST.

korting Amsterdam Light Festival

Kunstwerken Amsterdam Light Festival

Het thema van het Amsterdam Light Festival voor dit jaar is “Disrupt”. Ontregeling staat centraal in de tentoonstelling van de achtste editie van Amsterdam Light Festival. 650 Kunstenaars, ontwerpers en architecten werden in het kader van het thema DISRUPT! uitgedaagd om met lichtkunstwerken de omgeving van de stad Amsterdam te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

amsterdam-light-festival-rederij-smidtje

NOTE: De route is dit jaar net iets anders dan je gewend bent. Artis maakt een groot onderdeel uit van de route en daarmee is de plattegrond ook net iets anders geworden.

Korting Amsterdam Light Festival 2019

Amsterdam Light Festival 2018 | Foto Eliane Roest

Korting voor Amsterdam Light Festival | Amsterdam Circle Line

Nu komt het allerleukste, in samenwerking met Amsterdam Circle Laan mag ik aan jullie een korting geven van € 2,50 op een kaartje via Amsterdam Circle Line. Je laat bij je online boeking gewoon de kortingscode: ROEST achter, easy does it!

Met de kinderen in de Kerstvakantie

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Wij kunnen ons geen leukere activiteit bedenken dan een dagje Amsterdam afsluiten met een rondje varen langs het Amsterdam Light Festival. Zorg dat je op tijd je kaartjes reserveert, want in de Kerstvakantie loopt het vaak storm!

amsterdam light festival 2019

Amsterdam Light Festival | Foto Daan Hocks

Amsterdam Circle Line is onderdeel van Rederij Smidtje

Rederij Smidtje focust zich op de groepenmarkt (Luxe prive schepen) waar je de vaartocht zelf in zijn geheel kan samenstellen. Leuk voor een bedrijfsuitje of een feestelijke gelegenheid!

Praktisch:

Alle vaarten van de Amsterdam Circle Line vertrekken vanaf de F-Pier naast het station. Koop hier je kaartjes voor de Amsterdam Light Festival met korting (code: ROEST):

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Rederij Smidtje / Amsterdam Circle Line.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie