LAUNCH: Athletic Heritage van Hummel bij Sunika Amsterdam

comment 0
hummel-diamant-suede-release-sunika-amsterdam

Mijn hart gaat altijd weer even sneller kloppen als een sneakermerk een launch aankondigt. Zo gebeurde dit ook toen ik mail van Hummel kreeg. Net als Saucony is Hummel bij het grote publiek misschien net even wat minder bekend. En toch is dat zonde, niet alleen heeft Hummel een erg uitgesproken collectie voor de kids, maar de nieuwe drop Athletic Heritage van dit najaar is ook om te smullen zo tof.

hummel-athletic-heritage-launch-sunika

Mijn liefde voor sneakers

Ik ben een liefhebber van sneakers in alle soorten en kleuren. Enerzijds hou ik van sneakers met enorm uitgesproken kleuren maar dat probeer ik in balans te houden met uber basic sneakers. Tja dan valt vrijwel elke sneaker wel in je smaakpallet. Dat klopt!

Launch Hummel Diamant Sude | Sunika Amsterdam

Launch Hummel Diamant Sude | Sunika Amsterdam

Athletic Heritage

Met de nieuwe Athletic Heritage collectie, legt het Deense sneaker merk Hummel flink de focus op fashion en dat vind ik helemaal niet erg. De campagne waarmee ze de collectie lanceren trok direct mijn aandacht door het kleurgebruik. Geschoten in samenwerking met de hipsters van VICE en fotografe Kia Hartelius, bindend volg advies op Instagram!

The Diamant | The Victory | The Super Trimm

De collectie bestaat uit 3 modellen; The Diamant, The Victory en The Trumm. The Diamant is een klassieker en komt in 5 verschillende kleuren met een mooie suede uitvoering, zowel laag als platform. Een moderne variant van een oude klassieker en daarmee meteen mijn persoonlijke favoriet. Nu nog bedenken in welke kleur ik hem wil hebben.

athletic-heritage-collectie-hummel

HUMMEL KIDS

Natuurlijk denken we niet alleen aan onszelf op sneakergebied. Ook de mini moet eraan geloven. Waren we eerst al verliefd op de gouden hoge sneakers van Hummel uit de collectie van vorig jaar. Maar dit jaar komen ze met een zwarte glitter variant van het model “The Strada”, ok geen klitteband, wat we altijd wel stoer vinden, maar wel glitters. Had ik al glitters gezegd?

hummel-sneakers-kids-goudhummel-sneakers-kids-strada-glitter-zwart

HEBBEN?!
Natuurlijk, deze snoepjes van sneakers scoor je natuurlijk alleen maar bij Sunika, mijn favoriete sneaker dealer in Amsterdam. Overigens verkopen de mannen van Sunika niet de kindermodellen. Daarvoor kan je o.a. terecht bij Big en Belg in Amsterdam.

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie