Makkelijk cocktails maken thuis

comment 0
makkelijk-cocktails-thuis-maken

Hoe graag we ook rondhangen in een cocktailbar, soms is even thuis zijn met vrienden natuurlijk ook erg wenselijk. Maar wat nu als je die vrienden van een lekker drankje wilt voorzien. Bier en wijn is soms net niet feestelijk genoeg en laten we wel zijn, niet iedereen is thuis in het maken van cocktail. Dan heb ik goed nieuws, cocktails maken is lang niet zo moeilijk als je denkt. Deze cocktails / mixjes maak je makkelijk zelf thuis!

Whiskey Ginger Ale

ardbeg-whiskey-ginger-ale ardbeg-whiskey-ginger-ale  ardbeg-whiskey-ginger-ale

Captain Morgan Ginger

Sinds de hype van de gin tonic, hebben we allemaal wel een fles gin thuis staan. Een lekkere tonic kan je bij elke supermarkt wel scoren. Let’s Cocktail is een initiatief van Diageo die ons wil duidelijk maken dat het maken van een cocktail helemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn. En DIY is weer helemaal in. En laten we wel zijn, als ik het kan, kan jij het ook.

Ingrediënten:

  • 50 ML Captain Morgan (rum)
  • 2 Flesjes ginger ale (of beer als je het wat pittiger wilt)
  • Limoen
  • IJsblokjes

Bekijk de video om deze mix te maken.

In nog geen minuut had ik 2 heerlijke drankjes op tafel staan. Om hem meer uitgesproken te maken, kan je de ginger ale bijvoorbeeld vervangen voor een ginger beer. Hou je van een extra zuurtje? Knijp dan de limoen eerst even goed uit in je drankje, alvorens hem erin te gooien.

cocktails-thuis-maken

Inspiratie voor nog meer drankjes:

Nog geen 18, geen alcohol! In dit artikel zitten affiliate links verwerkt.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie