5 Fijne cocktailbars in Amsterdam

de-5-beste0cocktailbars-amsterdam

Oh wat is het leven in de grote stad soms toch fijn. Met alles binnen handbereik, kom je soms tijd tekort. Hierin komen we je graag tegemoet door zo nu en dan een fijn lijstje te delen. Wat dacht je van 5 fijne cocktailbars in Amsterdam? Klinkt dat niet lekker? Let’s go!

Housebar Amsterdam

Te vinden in het prachtige Kimpton de Witt, vind je de Housebar. Met niemand minder dan Thomas Datema aan het (cocktail) roer, kan je hier de meeste lekkere cocktails drinken in een prachtige omgeving. Stylisher gaat het niet worden.

cocktails-Housebar-amsterdam

Foto van Instagram Blogger; Deepa Paul

Bluespoon Amsterdam

Ik ben regelmatig bij Bluespoon te vinden, is het niet voor koffie dan wel voor cocktails. Want naast het lekkerste koekje bij de koffie EVER, serveren ze waanzinnig lekkere cocktails. Binnenkort een uitgebreide review van mijn avondje cocktails drinken bij de Bluespoon bar, hier alvast een voorproefje.

cocktails-bluespoon-barcocktails-bluespoon-bar

Pulitzer Bar

Ik kan het aantal keer dat ik dit jaar hier van een cocktail genoten heb niet eens meer op 2 handen tellen. Je mag Deepa en mij beide ’s nachts wakker bellen om een Paloma te gaan drinken.

cocktails-pulitzer-bar-amsterdam cocktails-paloma-pulitzer-bar-amsterdam

Sorel’s Bar

Misschien niet de meeste bekende in dit rijtje, toch mag je Sorel’s echt niet overslaan, ze hebben namelijk de “Rusty Bourbon” op het menu staan. Een cocktail samengesteld door me, myself and I!

chicks-meet-bourbon

Photo bysam.nl

bourbon-proeven-sorel's-bar-sweet-stinger

The Tailor Amsterdam

The Tailor is te vinden in het Krasnapolsky hotel aan de Dam. Alles in deze bar ademt craftmanship, dit zie je terug in alle details. Het menu is samengesteld door niemand minder dan Tess, en onderstaande cocktail wordt geserveerd met een spray van de huisgemaakt cocktailparfum.

cocktails-the-tailor-amsterdam

Wat hebben deze cocktailbars gemeen? Ze bevinden zich allemaal in een hotel. Dus boek er maar meteen een hotelkamer achteraan, dan kan je die extra cocktail zonder zorgen meteen bestellen.

 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.