5 Paar Reebok sneakers voor weinig

Goede deal Reebok Sneakers

Na mijn blog over de Nike Air kreeg ik al snel verzoekjes of ik niet nog meer goede deals wilde spotten voor andere sneakers. Nou vooruit dan, een blog vol Reebok sneakers voor weinig.

DMX Series 2K Schoenen met zilver accent

Mijn voorliefde voor witte sneakers met toffe accenten gaat ver. De veters, de rode details en het zilveren accent. Ik wil het en jij ook; je shopt ze hier.

Reebok uitverkoop DMX Series 2K Schoenen

Lekker eighties Reebok Royal BB4500 Hi-Strap Schoenen

Ga back to the eighties met deze hoge witte sneakers van Reebok. Je shopt ze hier.

Hoge witte sneakers Reebok

Liever live sneakers shoppen? Ben je wel eens in de Nike Outlet in Amsterdam geweest?

Lekker fris de Aztrek 96

Je kan nooit mis gaan op een wit paar sneakers met felle accenten. Niet te kleurrijk dus altijd goed. Wil je next level? Dan pak je deze in zilver (alleen verkrijgbaar in de grotere maten).

Reebok sneakers voor weinigReebok sneakers voor weinig

Metallic blue I love you Reebok

Retro ontwerp van Reebok met moderne shiny details? Het zachte gerecyclede bovenwerk van textiel voelt net zo goed als het eruit ziet je shopt ze hier.

Reebok Heritance Schoenen

Royal Turbo Impulse

Mega uitgesproken en daarmee geen sneaker voor iedereen. Je pakt dit grijs met roze accenten paar Reebok sneakers voor nog geen 50 euro: Royal Turbo Impulse.

REEBOK ROYAL TURBO IMPULSE SCHOENEN

Nog meer sneaker loving?

5 Paar Reebok sneakers voor weinig

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.com, Reebok, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.