De ultieme jeans bij de Denim City Store Amsterdam

denim-city-amsterdam-details

Ik zei het hier ook al. Ik ben niet je typical kind of denimgirl. Begrijp mij niet verkeerd ik hou van denim, maar we hebben een gecompliceerde relatie. Stiekem adoreer ik denim en dat is nooit een goede basis om ergens aan te beginnen. Maar mijn fascinatie voor grote machines, vakmanschap en creatie zorgde ervoor dat ik afgelopen week naar binnen liep bij de nieuwe Denim City Store in De Hallen Amsterdam.

Winkels in De Hallen

De Hallen zijn op 5 minuten fietsen bij mijn huis vandaan en ik kom er regelmatig. Boeken lenen bij de bieb, hapje eten bij de Foodhallen en flexwerken doe je bij de Kanarie Club. Maar ook shoppen kan je er steeds beter. In het tweede gedeelte zitten flink wat winkels al gevestigd en met de Denim City Store kan je er nu ook terecht voor alles wat met jeans te maken heeft.

denim-city-amsterdam-winkel-eastpak-jeans-rugtas

Denim Makers

denim-city-amsterdam-winkel-logo

House of Denim

In het voorste gedeelte van de hal zit House of Denim gevestigd, hier worden mensen opgeleid tot jeans makers. Leuk om te weten dat als jij als maker behoefte hebt aan zo’n professionele naaimachine, je hier ook welkom bent.

Diverse jeans merken

Je moet dus even voorbij die machines wandelen om in de Denim Store te komen. De Denim City Store is alles wat je ervan kunt voorstellen. Van plafond tot grond vol met denim. Een boel merken zijn vertegenwoordigd; Levi’s. Lee, G-Star, Kings of Indigo, Lois, East Pack (hele coole jaren 80 jeans rugtassen gespot), Black Mountain, Endrime, Wrangler, Buts and Shoulders, maar ook de eigen collectie van Denim City. En dit laatste maakt dit alles natuurlijk pas echt uniek.

denim-city-amsterdam-winkel

Je jeans laten customizen

Naast deze merken bieden ze ook fijne service. Je kan een jeans op maat laten maken, dit lijkt mij wel wat, je oude jeans op laten knappen of customizen.

denim-city-amsterdam-details

Heb je nog meer reden nodig om de volgende keer even binnen te wandelen?

Praktisch: DENIM CITY | Hannie Dankbaarpassage 22 | Amsterdam | De Hallen

Ook hier winkelen wij graag:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.