Amsterdam | Instagramable | Enter The Loft

Enter The Loft

Ken je “Enter The Loft” al? Dat is dus echt een waanzinnig concept. Eens in de zoveel tijd, redesignen ze een willekeurig loft tot een waar paleisje waarin alles te koop is? Tof, toch? Veel lokale ontwerpers zijn erin terug te vinden plus een boel interieur objecten met een vrij hoog hebgehalte. Let wel, het is high end design en helaas niet goedkoop. Maar wie mooie dingen wilt, moet vaak pijn lijden in de portemonnee. Kijk je even mee?

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-design

Enter The Loft

Een interieurbureau met één passie; het zien van ruimtes die hun magie op mensen uitwerken. Ze creëren sferen waarin mensen zich prettig en thuis voelen door interieurprojecten te combineren met een samengestelde winkel en dagelijkse interieurinhoud.

Bed

Een bed wordt in de meeste Amsterdamse appartementen vaak weggepropt in een klein kamertje. En dat is nu juist zo mooi bij een loft. Bij genoeg ruimte, prachtig lichtinval, krijgt het bed weer de waardering die het verdient.

 enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-design

Keramiek van Ekaterina Semenova

In de loft kan je het keramiek van Ekaterina Semenova bewonderen. Zijn glaceert haar werk met een lagje melk. Door de suikers in de melk, krijgt ieder object een andere kleur. Een prachtige collectie “CARE FOR MILK”. De collectie is ontstaan door de behoefte weer meer waardering aan melk te geven. De meeste items zijn te vinden in de webshop.

Keramiek van Ekaterina SemenovaKeramiek van Ekaterina Semenova

Bad op pootjes

Wie wil er nou niet in bad met uitzicht op het stadsarchief. Niet goed te zien door het enorme licht wat door de ramen viel. Maar je moet mij maar op mijn woord geloven.

Enter The Loft

Bank

Enter The Loft

Interieur

Enter The Loft

Nog meer interieur inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.