Boozy Brunch bij BROOKS | Amsterdam

boozy-brunch-bij-brooks-op-zondag-BLT

Daar waar de Beethovenstraat soms nog best wel gezapig kan zijn, rommelt er sinds kort iets ter hoogte van nummer 43. BROOKS heeft zichzelf de laatste tijd flink op de kaart weten te zetten. Als klap op de vuurpijl schuif je hier nu maandelijks aan voor een Boozy Brunch! En dat is extra goed nieuws voor de papa’s en mama’s, er is namelijk een speciale kindertafel inclusief entertainment.

boozy-brunch-bij-brooks-op-zondag-kidstable

En hoe kan je die boozy brunch met kidstable nu beter uitproberen dan de mini mee te nemen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat onze mini zich eigenlijk altijd prima vermaakt bij ons aan tafel, maar ze was gauw om. De tafel lag vol met knutselspullen en er zaten twee jongedames die het geheel in goede banen leidden. De kinderen kunnen naast knutselen ook hun eigen (Hollandse) pannenkoek versieren met allerlei lekkers. Kliederboel gegarandeerd. Alhoewel ik weet dat onze dame liever wat van die American pancakes had willen krijgen.

Het boozy gedeelte in de brunch, uit zich doordat je bij binnenkomst direct een glas vermouth in je handen krijgt. Goedemorgen en proost! Geen beter begin van je zondag, toch? Op de kaart kan je verder ook kiezen voor bijvoorbeeld een Bloody Mary.

boozy-brunch-bij-brooks-op-zondag

De brunchgerechten zijn redelijk klassiek, pancakes met bacon, BLT en natuurlijk gepocheerde eieren in diverse soorten. Persoonlijk ben ik erg fan van de BLT en besloot deze te kiezen, de man koos de gepocheerde eieren. De BLT was fenomenaal groot. Met lekkere gerookte tip, tomatenchutney en een waanzinnige citroenmayonaise wat hem enorm smeuig maakte, crunchy zoete aardappelchips erbij en ik ben blij.

boozy-brunch-bij-brooks-op-zondag-BLT

Brooks is trouwens ook een fijne plek om te flexwerken hoorde ik. Er zit een hotel boven dus er hangt een gezellig sfeer van mensen die in en uit lopen. De brunch is erg geschikt om met grotere gezelschappen te doen en dat is bij Brooks ook goed mogelijk en dan is die kindertafel echt een uitkomst.

Een tafel vol zoetigheden om het mee af te sluiten, wij kozen een stukje cheesecake en liepen daarna met zijn allen voldaan naar buiten. Let wel, don’t drink and drive, dus kom met openbaar vervoer of op de fiets!

boozy-brunch-bij-brooks-op-zondag-cheesecake

Hou vooral de FB pagina van Brooks in de gaten voor wanneer de volgende Boozy Brunch gaat plaatsvinden.

Boozy Brunch | Brooks | Beethovenstraat 43 | Amsterdam

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.