Top cadeaus voor de reis liefhebbers

top-cadeaus-reis-liefhebber

Dit had zomaar een blog kunnen zijn met top cadeaus voor de reisliefhebber, maar in deze tijden, draai ik hem even om. In dit blog vind je top cadeaus voor de reislustige thuisblijver.  Cadeaus die inspireren voor later en multi inzetbaar zijn.

ReizenReizen

Een compacte verrekijker

Wij kunnen wel wat reizen bedenken waarop we graag een verrekijker zoals deze bij ons hadden willen hebben. Heb je een globetrotter in de familie die dol is op vergezichten? Dan mag deze prachtige verrekijker niet in zijn koffer ontbreken. De CL CURIO is de lichtste en meest compacte verrekijker in zijn soort en past daarmee ook prima in je rugtas.

Top cadeaus voor de reis liefhebber; een verrekijker

Een thermosfles met je eigen naam erop

In ons huishouden worden mijn eigen drinkflessen nog wel eens door iemand anders ingepikt. Bij Lock & Lock (ik was al fan van de bewaarbakjes) kan je nu je naam laten graveren op fles. Reken maar dat niemand er meer met je fles vandoor gaat. Daarnaast zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

Een thermosfles met je naam

Foto via Lock & Lock

Een handzaam statief

Een statief wat in je tas past? Dat is de Gorillapad. Ik zweer er al jaren bij. Je maakt het overal aan vast en je monteert er makkelijk een telefoon of een camera op. Met je telefoon maak je een mooie stabiele time-lapse van bijvoorbeeld een zonsondergang. Met je camera, klem je hem ergens aan vast en kan je op afstand een foto maken, waar je zelf nog op staat ook! Nu te koop met extra korting.

JOBY GripTight PRO 2 GorillaPod-statief

De weekendtas waarin je alles veilig opbergt

Reis je net als ons graag bij de dag en niet zozeer met een vooropgezet plan. Die vrijheid van reizen, kan soms een probleem vormen. Je bent veel onderweg maar je hebt ook geen zin om de hele dag met twee tassen te lopen. XD Design heeft daar iets op bedacht, de Bobby Duffle Anti-Theft Bag, de ideale weekendtas.

De Bobby Duffle is veilig door het kenmerkende anti-diefstalontwerp, waar de tassen van XD Design bekend om staan. De nachtmerrie van iedere vakantieganger. Je bent op reis en zakkenrollers ritsen je rugzak open en halen je tas leeg zonder dat je het door hebt. Bij XD Design zijn ze op het idee gekomen om de ritssluitingen en vakken te verbergen door alles naar de achterkant van je tas te verplaatsen. De toegang tot je tas zit veilig op je rug waardoor deze tas niet meer aantrekkelijk is voor zakkenrollers. Als je onderweg bent zit je camera en laptop veilig op je rug weg gestopt. Om het extra onaantrekkelijk te maken is de voorkant van anti-cutmateriaal, met andere woorden deze kan ook niet opengesneden worden.

Bobby Duffle Anti-Theft Bag

De ultieme klamboe

Misschien denk je dat een klamboe alleen essentieel is op reis. Niets is minder waar, met het alsmaar veranderend klimaat gaan we steeds meer last krijgen van insecten en muggen in het bijzonder. Waarom niet investeren in een mooie klamboe. Hiermee geef je iemand een goede nachtrust cadeau. Ik vond een mooie en duurzame klamboe bij Bambulah. Ikzelf frustreer mij mateloos aan klamboes die niet ruim om het bed heen vallen. Om te voorkomen dat je ’s nachts verstrikt raakt in de klamboe, ging ik op zoek naar een klamboe die om het bed heen valt. Et voila, wat een beauty! De “Kasih” van Bambulah is nu ook nog eens in de black friday korting.

Mooie klamboe van Bambulah tegen de muggen

Accidentally Wes Anderson

Als je nog nooit van dit Instagram account gehoord hebt, dan ga je daar NU, ja nu, direct heen. Wat kan je verwachten? Bakken vol inspiratie voor Wes Anderson achtige bestemmingen. Waarschijnlijk had je het zelf nooit zo bedacht, maar door de manier waarop het in beeld is gebracht, zou het zo uit een Wes Anderson film kunnen komen. Onlangs brachten ze de boek versie er van uit en die wil je hebben. Inspiratie waarmee je de komende maanden wel even zoet bent. Het E-book vond ik hier. Een fysiek exemplaar kan je op Amazon scoren.

De mooiste reisverhalen op je Kobo

Lezen tijdens je vakantie is het ultieme genot, als je net als ik moeder bent dan weet je wat ik bedoel. Als het moment daar is dat je er weer tijd voor krijgt, is een koffer vol boeken geen goed idee. Wel een goed idee is de Kobo. Inmiddels zijn er meerdere e-book abonnementen (Bookchoice of Storytel bijvoorbeeld) te vinden. Via Kobo plus kan je boeken per stuk downloaden. Direct reis inspiratie opdoen uit boeken, lees dan dit blog nog even met fijne boekentips!

Warme sokken voor onderweg (en thuis)

Warme sokken voor onderweg en thuis

Herbruikbare wattenschijfjes van Bamboe

Niets lastiger dan je toilettas inpakken voor op reis. Het heeft even geduurd voor ik hierin een routine had gevonden. Inmiddels heb ik voor mijn natuurlijke huidverzorging kleine flesjes die ik steeds weer kan bijvullen.  Daarnaast scoorde ik een setje van herbruikbare wattenschijfjes. Deze zijn gemaakt van Bamboe. Minder afval en je kan ze in de was gooien.

Een duurzame hangmat

Wegdromen over toekomstige reizen vanuit je eigen achtertuin. Ik zie het al helemaal voor mij. Met deze hangmat met standaard, die je overal neer kunt zetten, kies je de mooiste bomen uit om onder weg te dromen. Ze zijn er in enorm veel kleuren, dus altijd wel 1 naar je eigen smaak.

Hangmat met standaard

De allerleukste cadeaus geselecteerd door Instagram bloggers:

Top cadeaus voor de reis liefhebbers

NOTE: In dit blog zitten affiliate links verwerkt. Kost de lezer niets, maar geeft ons de gelegenheid de website
te blijven financieren.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.