De 100 beste Instagram spots van Nederland.

Usquert_bankje_linda-Laughs_instahotspots

Menig Instagrammer post nog steeds mobile only. De mobiele telefoons pakken steeds meer uit met speciale functies en betere lenzen, zodat je ook zonder professionele camera een prachtige plaat kan schieten. Speciaal voor de gelegenheid probeerden 10 Instagrammers de telefoon uit door het vastleggen van de beste foto spots in Nederland.

Den Bosch | @essermoda

De leukste ontbijt en lunch hotspots in Den Bosch (kidsproof)

Instahotspots

Voor de gelegenheid selecteerde ik zelf alvast mijn favoriete 10 Instagram hotspots die ik hoe dan ook dit jaar nog zelf wil gaan bezoeken. Wil jij dit ook? Hou dan deze Instagrammers goed in de gaten de komende tijd. Zij zullen in het kader van deze campagne ook nog een Instameet in hun regio gaan organiseren, waarbij een aantal Instagram hotspots bezocht zullen worden. De ultieme manier om nog even een paar goed tips los te peuteren bij deze Instagrammer.

Lees ook: De mooiste (foto) spots in Nederland vastgelegd door Instagram Bloggers

Het Gooi & Almere | @plndm

beste-instagram-plekken-nederland-instahotspots

Mijn 10 favoriete Instahotspots

De komende tijd kan je mij dus kriskras door het land zien gaan om deze allemaal te verzamelen, gotta catch ‘em all!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ronald Jansen (@rnld.jansen)

Ik ben enorm benieuwd welke plek jij zou willen bezoeken? Laat jouw favoriete Instagram hotspot achter in de comments!

Hoeveel uit de 100 heb jij al eens gefotografeerd? Ik kwam in mijn eigen archief de Instagram hotspot tunnel van Brechje ook nog op mijn eigen Instagram feed tegen. Hij is toch mooier met een silhouet erin, binnenkort snel nog eens heen dan maar.

Nog meer fotospots in Nederland:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.