De 5 beste en lekkerste koffietentjes in Eindhoven.

koffie-eindhoven

Een stad ontdekken zonder koffie is natuurlijk geen optie. Daarom gaat Instagrambloggers altijd op zoek naar de beste koffietentjes voordat we ergens heen gaan. Tijdens ons weekend in Eindhoven, hadden we daar geen tijd voor, maar gelukkig hadden we een super local die ons zo in de juiste richting wees. De beste koffietentjes in Eindhoven. Voila!

Zwart Wit Koffie

Zwart Wit Koffie staat ook in onze lijst met Instagram-proof hotspots in Eindhoven, maar hij mag natuurlijk ook niet missen in deze lijst! Enjoy.

Denf Koffie

Altijd al een eenhoorn in je koffie willen hebben? Dan is dit de plek om er 1 te halen. Hun latte art is next level en de sfeer gemoedelijk!

Coffeelab UC

Super centraal en daarmee meteen je eerste koffiestop bij aankomst in Eindhoven. Het is teven een fijne plek om te flexwerken, even te kletsen met wat andere koffieliefhebbers of een koffie-tonic te drinken in de zon voor de deur! De plek waar barista kampioen Jeroen Veldkamp regelmatig te vinden is om een koffie te maken.

View this post on Instagram

☕️ There is no such thing as exploring a city without coffee. So the first thing I do when I’m about to travel somewhere, is look up the best coffee places in town. This time I had the people of @eindhovencity doing all the work for me. And so I started my day at the very pretty @coffeelabuc. #eindhovencity #brabantisopen #visitbrabant [collab] . . . #roestlovescoffee #welikeitinstagramproof #koffie #koffietijd #dailycoffee #koffiespot #thatauthenthicfeeling #verilymoment #specialtycoffee #coffeedaily#coffeeshopcorners #manmakecoffee #butfirstcoffee #cafevibes #lifestyleguide #becoffeestyle #coffeelovers #instagrambloggers #wheretofindme #dailycortado #coffeegram #coffeeshoptabletop #simplethingsmadebeautiful #becoffeestyle #coffeeandseasons #onderdeblaadjesdoor

A post shared by Instagrammer uit Amsterdam ???? (@elianeroest) on

coffeelab-eindhoven

Bean Brothers

Als je aan de Bergweg in Eindhoven even een steegje in duikt, kan het zomaar zijn dat je op het meest schattige binnenplaatjes voor de Bean Brother staat. Bestel een koffie en geniet onder de bloesem even rustig van je koffie!

bean-brothers-koffie-eindhoven bean-brothers-koffie-eindhoven bean-brothers-koffie-eindhoven bean-brothers-koffie-eindhoven

Lucifer Coffee Roasters

View this post on Instagram

#alsderestdichtis #ontbijt #Eindhoven

A post shared by Lucifer Coffee Roasters (@lucifer.coffee.roasters) on

 

Nog meer Eindhoven?

koffie-eindhoven

Check ook deze lijstjes vol met fijne koffiespots:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.