De lekkerste cinnamon buns van Amsterdam

De lekkerste cinnamon buns van Amsterdam

Amsterdam staat dan misschien niet bekend om zijn cinnamon rolls, maar dit betekent niet dat je ze hier niet kunt vinden. Na onze roadtrip door Scandinavie, ontwikkelde ik een serieuze kaneelverslaving. Bij thuiskomst begon mijn zoektocht naar de lekkerste cinnamon buns (kanelbullar) in Amsterdam. Hier zijn de lekkerste cinnamon buns uit Amsterdam op een rij! ( Laatste update januari 2022)

 • Lourens Amsterdam – Lord Lourens have mercy, als dit niet de beste nieuwkomer dit jaar is met een stapel verse cinnamon buns, dan vreet ik vrijwillig mijn pet op als ik die zou hebben. Rennen in galop naar de Leliegracht voor al dit lekkers.
 • Saint Jean – Lindengracht – Als je hier op zaterdag niet in de rij staat voor een selfie (in de spiegel) of een cruffin, dan sta je er 100% zeker voor de cinnamon bun die ze hebben. En die glijdt heerlijk je keeltje naar binnen met zo’n grote kop cappuccino daar.

cinnamon-buns-klein-the-grocer-umea-bakery

Photo @storiesbydeepa

 • Public Space; Deze plek in Amsterdam-Noord, had je al voorbij kunnen zien komen in deze fantastische lijst over de beste koffie plekken in Amsterdam. Maar Public Space is meer dan goede specialty koffie. Ook de baksels zijn goed en vaak nog vegan ook. Deepa is er een graag gezien gast en spotte deze zalige cinnamon rolls voor ons. Nom Nom.

vegan-cinnamon-rolls-public-space

Foto: @storiesbydeepa

 • Vegabond; Oh oh oh, alles bij Vegabond is vegan en lekker. Dus ook de cinnamon buns zijn zalig (en vegan).

vegan-vegabond-opent-AMsterdam-West

 • 4850; Woon je in Amsterdam-Oost, dan adviseer ik een enkele reis richting 4850. De cinnamon rolls zijn enorm lekker en de koffie mag er ook zijn. Wij combineerden ons bezoek aan 4850 met een staycation in het monumentale Hotel Arena aan het Oosterpark. Goedgekeurd door Eliane.

 • The Coffee District; Nog maar net zijn deuren geopend en direct toegevoegd aan deze lijst. Wat een goede sticky cinnamon buns en de koffie is ook een aanrader. Tried and tested door Eliane. best-cinnamon-rolls-amsterdam
 • Scandinavian Embassy; Naast waanzinnig goede koffie, krijg je hier ook fantastische cinnamon rolls. Vergeet er niet wat extra mee naar huis te nemen. Tried and tested door Eliane. beste-cinnamon-rolls-amsterdam-scandinavian-embassy
 • Kardamon en cinamon buns bij Selma’s Bakery; Helemaal in West op de rand van Bos & Lommer vindt je niet alleen de meeste lekkere cinnamon rolls. Wees niet getreurd als de cinnamon rolls uitverkocht zijn, want de kardamon buns, zijn namelijk minstens zo lekker. Tried and tested door Eliane. beste-cinnamon-rolls-amsterdam-selma's
De lekkerste cinnamon buns van Amsterdam

Ook erg lekker in Amsterdam:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

4 comments

 1. Suus schreef:

  Wij zijn hier gek op de verse kaneelbroodjes van Albert Heijn!

  1. Eliane schreef:

   Maar dat is voor thuis! Als je die lekker vind, heb je dan de kaneelcroissants die je via Crips kan bestellen wel eens geprobeerd, te lekker.

 2. Marjolein schreef:

  Oh het water loopt me al weer in de mond. Zo maar weer even naar 4850 😬

  1. Eliane Roest schreef:

   Jij boft dat je daar in de buurt woont!

Comments are closed.