Groener reizen met de duurzame koffer van NORTVI

Duurzaam op reis met NORTVI

Duurzaam gaat een steeds grotere rol spelen in reizen. We schreven al over duurzaam reizen in Nederland en de mooiste duurzame vakantiewoningen. Een logische volgende stap is duurzame travel essentials. Je maakt een goede keuze als je voor een duurzame koffer van NORTVI gaat. Duurzaam geproduceerd en gaat jaren mee, Simone en ik kregen beide een koffer om de komende tijd eens goed te reviewen.

NORTVI een duurzame koffer

Never far from you, but always far with you….

NORTVI is duurzaam maar valt op door het design. Maar je weet wat ze zeggen over “mooie praatjes”. In dit geval blijft het niet bij praatjes. De producten van NORTVI worden met de hand ontworpen en zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen. De binnenkant van de koffer bestaat voor 100% uit gerecyclede PET flessen. De buitenkant is bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled polycarbonaat. 

Duurzame koffer | NORTVI

TIP: Je koffer inpakken met deze cubes, gaat zoveel makkelijker!

5 Jaar garantie op je koffer

De meeste koffers bieden geen lange garanties. Daar maak ik persoonlijk al uit op, dat ze waarschijnlijk niet zolang zullen meegaan. Ik ben dan ook aangenaam verrast, dat NORTVI maar liefst 5 jaar garantie geeft. Alle koffers zijn gemaakt van de sterkste materialen, zodat de koffer een leven lang meegaat. Dat wil je. 

Duurzame koffer | NORTVI

Knappe koffer

Mooi meegenomen dat de NORTVI koffer eruit ziet om door een ringetje te halen. Prachtig subtiel logoprintje aan de binnenkant en beschikbaar in drie mooie kleuren; donkergroen, zwart en crème. Hier kan je mee gezien worden op het vliegveld! En dat niet alleen, het voldoet aan alle maatstaven van handbagage. Het zou voor mij niet de eerste keer zijn dat een koffer geweigerd wordt op het vliegveld omdat het (nèt) niet aan de richtlijnen voldoet. Daar hoef je je geen zorgen meer over te maken.

De ideale koffer voor een weekendje weg | NORTVI

De ideale koffer voor een weekendje weg of een staycation

Omdat wij bij Instagrambloggers.nl vaak op reis zijn voor ons blog, reizen we regelmatig met laptop. Dat vind ik in een koffer altijd een beetje spannend. Gelukkig heeft NORTVI ook over de zakelijke reiziger nagedacht; er zijn ook speciale koffers met een vak voor je laptop in. Verder neem je deze koffer makkelijk mee voor een weekendje weg of een staycation.

Koffer met laptopvak voor de zakelijke reiziger | NORTVI

Het verhaal achter NORTVI

Waarom is er nog geen kwalitatief koffermerk dat design en duurzaamheid combineert?’, dit was de brandende vraag van drie Nederlandse ondernemers. Zij introduceren NORTVI: een nieuw premium reismerk dat de mooiste hoogwaardige reisproducten maakt van eco-vriendelijke materialen. En daar worden wij bij Instagrambloggers erg blij van.

En NORTVI is niet alleen een goed verhaal met een mooid koffer. Ze hebben ook nog eens als doel om in 2022 een volledig circulair bedrijf te zijn. Dat doen ze door het inzamelen van oude koffers en reistassen met als intentie deze volledig te recyclen en er nieuwe duurzame reisproducten van te maken. Mark my words; we gaan nog meer horen van NORTVI.

Nederlands koffer merk NORTVI

Onze tips om je koffer in te pakken:

  • Maak gebruik van packing cubes.
  • Eerst je kleding vouwen en dan oprollen. Kreukt minder en neemt minder plek in.
  • Zware spullen onderin je koffer. Hoe dichter bij de wieltjes, hoe beter je koffer blijft rollen.
  • Sla in op gebied van “travel-size” cosmetica en inklapbare borstel en tandenborstel. Dit scheelt heel veel ruimte.
  • Weeg je koffer even voor vertrek, dat voorkomt teleurstelling op het vliegveld!

Duurzaam op pad in Nederland:

Duurzaam op reis met Nortvi

Dit blog is in samenwerking met NORTVI tot stand gekomen. Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.